Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Jumaat, 14 Disember 2012

Nabihah's Graduation Day

Assalamualaikum...... Tanpa di sedari dah bulan Disember penghujung tahun 2012. Dah lama nya tak update blog, mmg sangat2 bz. Tugas harian di opis, di rumah lagi, Nabihah pulak nk final exam..cewahhh mcm nk UPSR dah anak tu....hahahaha. Alhamdulillah, syukur pada Allah kerana berikan aku kesihatan yang baik dan panjangkan umurku hingga dapat lagi bernafas hingga ke hari ini. Apa yang penting dapat lagi bersama keluarga tersayang. Mendidik dan  menjaga suami dan anak. Anak jer..belum anak-anak lagi. hehehehe... Penghujung Oktober hari tu pengalaman manis dalam hidup, 1st time pergi majlis graduasi princess saya Nabihah @ Cik Bieha becok. Kali ni mummy Tadika Seri Iman Intelek adakan di City Times Hotel Kuantan. Walaupun umur baru 4 tahun tapi dah ada graduation day. Ermmmm.... hebat anak2 sekarang. Zaman aku dulu umur 6 tahun baru kenal sekolah tadika. Anak sekarang 4 tahun dah pergi sekolah. Zaman mak-mak kite dulu surirumah, anak2 jaga sendiri. Taska pun tak wujud lagi. Nabihah dari kecik dah duduk taska @ rumah pengasuh. So tahun 2012 umur dia 4 tahun, terus jelah continue dari Taska ke Tadika. 






Final exam baru ni cik bieha dapat nombor 3 dalam class 4 tahun. Alhamdulillah, syukur... Tahniah cik Bieha.  Walaupun ibu tak mampu nak bagi sepenuh masa ibu bersama dgn Bieha tapi sedaya upaya ibu luangkan masa yang ada untuk temankan Bieha siapkan homework & study. 




Tahniah!! Anak2 umur 4 - 6 tahun yang menerima anugerah kecemerlangan bergambar kenangan bersama Mummy dan Papa 
Tadika seri iman intelek ( TSII ). 
Both of u memang terbaekkkk.... komited dalam mendidik anak2 di TSII.



Sampai terbukak zip baju Cik Bieha excited nak ambil hadiah dari papa. hehehehe.... apa yang papa bisik dgn bieha tu?


Persembahan Cik Bieha bersama kawan2... tarian wakawaka.


Tarian yang ni Ombak rindu... kalau Aaron Aziz n Maya Karin tengok ni...comfirm nangis. Anak2 ni menari penuh feel. hehehe



Bukti I ollsss datang bersama sahabat karib Datin Firah... OOpssss...bukan Sultan yg bagi title Datin tu, tapi mmg FB dia nama 2. Tapi Datin ni bujang lagi...masih mencari Dato yang sesuai lah tu.hehehehe...Ayah Bieha out station hari ni, so tak dapat lah nk join. 


Antara menu yang disediakan.... kambing golek pun ada, tp tak sempat nk snap sbb dah kelaparan.... Apapun majlis tu sangat2 bermakna bagi anak2 dan parents anak2 TSII.


22 ulasan:

mummy alisha berkata...

kak fid... sedapnyer kambing golek...

nea lopah berkata...

Hamboi... tak upload lagi tu. nanti p cameron beli Fridge Magnet utk kak chenta k?

Kesuma Angsana berkata...

salam kenal . TQ selalu singgah blog KA ye. Dah follow sini. KA pun blogger baru jugak, baru nak 9 bulan berblog. Happy blogging yek

gadisBunga™ berkata...

salam singgah. :)

tahniah ye nabihah dah convo! :)

Dinas Aldi berkata...

Kambing golek? *telan ayaq lioq*
Tahniah Nabihah! Betoi la, budak2 sekarang ni 4 tahun dah convo, seronok tengok. Saya pun kecik2 dulu umoq 6 tahun baru kenai tadika :)

Kesuma Angsana berkata...

budak2 mmg seronoklah kan

nea lopah berkata...

Wkumsalam....suke baca n3 KA. Saya ni tk berapa ada masa nk masukkan n3 baru. Tapi kalau semua blogger mesra mcm KA ni mmg happy sangat.

nea lopah berkata...

Tq GB. Nnti ajar sy cara nk photoshoot mcm GB yer...

nea lopah berkata...

Kambing Golek tu mmg menu wajib tiap2 kali event kat Tadika seri Iman Intelek. Betul lah Dinas, sy dulu pun 6 tahun baru Tadika....salam Perkenalan =)

nea lopah berkata...

Seronok sangat part persembahan =)

Norhaizan hakim berkata...

Comel-comel budak2 tu (termasuk mak budak!).

TQ sudi singgah blog kak zan...datanglah selalu ya..Kalau tak keberatan, edit setting komen dan buang word verification...kak zan ni rabun..nak meneka huruf tu satu kesukaran pulak!

nea lopah berkata...

Tq kak zan. Budak2 original comel nye. Mak2 ni kena touch up baru nmpk comel. hehehe... insyaallah kak, sy buang word verification tu. Sy bukan terer sgt pasal blog2 ni, bnyk perlu belajar lagi.

Nor Hidayah berkata...

Comey cik bieha kiter nih..

nea lopah berkata...

Cik Tikah pun comel jugak.

Zafirahputri87 berkata...

Opssss aku glamour....Datin firah come back

nea lopah berkata...

welcome to blogger club =)

Zafirahputri87 berkata...

Tunjuk ajarku sifu <3

nea lopah berkata...

Guane ujung minggu ni?
ber blog tk datin?

najwa khatib berkata...

Congrats my dear nabihah! Taun dpan make sure no.1 pulak, nnti kak duwa bg hdiah ye

nea lopah berkata...

insyaallah..nk terer ngaji lah Mcm kakak duwa.

najwa khatib berkata...

InsyaAllah, biha pn bdk baik. Rjin ikut org smbhyg :-)

nea lopah berkata...

amin... nk jd anak solehah Mcm kakak duwa ♥