Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Selasa, 12 Jun 2012

SALAM PERKENALAN SEMUA BLOGGER


Assalamualaikum.... Bismillahhirohmannirrohim

Segalanya bermula disini..... syukur alhamdulillah,Sebelum ni rajin membaca blog2 org jer, finally terbuka ati nk menulis blog, dulu bz sbb my gugurl kecik lagi. Komitmen pun bnyk, so skrg ada lah masa terluang n bnyk jugak pekara yang nk share. My best fren effa pun dah rajin menulis blog skrg. Bnyk entri2 menarik yang bole share n seronok tgk life journey dia. Walaupun blog i olls tak sehebat blogger2 lain tapi hopefully kawan2 enjoy dgn blog serba sederhana ni.

5 ulasan:

mummy alisha berkata...

puan nealopah... welcome to the club...
oh yeah...

Zamehan @ Waheda @ Nabilah @ Haziq @ Khalisah berkata...

wah... hebat mung kak fid..

nea lopah berkata...

Mummy alisya, i try my best...cayok cayok...

nea lopah berkata...

Hamboi, sib baik 4 anak, thn depan masuk ser lagi @. jagn guna atau jihan, guna '&'. hehehehe

Nurul Aini berkata...

hehe..akak lah ye. selamat berblog akak. Sama-sama kita berblog. hehe. ^___^