Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Isnin, 25 November 2013

Tahniah Cik Bieha!







Lama bebenor rasanya tak hapdate blog. Sejak-sejak balik taklimat di tempat kat atas tuuuu.... memang berlanar keje...slang kelate ckit. Tambahan pulak saya tak berapa sihat. Apapun terima kasih yang sudi jenguk dan komen blog nealopah.

Tak ada apa nak cerita sangat, cuma bersyukur sangat dengan pencapaian Cik Bieha di Tadika dalam final exam dia.  Alhamdulillah dapat tempat pertama dalam kelas 5 tahun. Terima kasih saya tak terhingga pada guru-guru Tadika Seri Iman Intelek atas didikan, asuhan, perhatian, kasih sayang dan segala-galanya. Semoga Allah sentiasa melindungi kalian semua dan membalas budi baik cikgu-cikgu semua. 


Sebagai kenang kenangan........ saya tepek di sini markah 4 subjek bertulis Cik Bieha.  Oral test English, Bahasa Arab dan Bahasa Melayu juga dapat markah Penuh. Saya tulis n3 ini bukan niat nak riak atau menunjuk-nunjuk, sekadar berkongsi kegembiraan bersama kawan-kawan.






20 ulasan:

Aisy Nasiha berkata...

Pandainya anak dara nelopah ni.. bangga kita kalau tgk pencapaian anak kan...mau tak kongsi...

Nurzakiah Hanum berkata...

pandainya

TelingaBulat berkata...

tahniah..pndai diee ;)

Dayat Lucas berkata...

wahhh.. good job :)

Cho Zila berkata...

tahniah.. tahniah.. teruskan kecemerlangan..

NinaAz berkata...

Wahh. Pandainya diaa. Tahniah yeaaa. Hehee

❤Kamsiah❤ berkata...

semoga berterusan hingga kesekolah rendah,menengah nanti ya...

Kesuma Angsana berkata...

tahniah yer.. moga dier kekal cemerlang tahun depan.. done nuffnang yer !

aTieYusof Family berkata...

Tahniah cik Bieha..pandainya dia..
mudah2an berterusan cemerlang ye..:)

Nafira usof berkata...

Tahniah Cik Bieha~
untie tumpang bangga jugak~

Kakzakie berkata...

Siapa tak rasa bangga dan bahagia kalau anak cemerlang..

Tahniah buat anakanda Bieha dari auntie ye...

intanfirdaus247 berkata...

syukur Alhamdulillah..tahniah cik bieha..tahniah lopah

Khai♥Rin : anies berkata...

TAHNIAH CIK BIEHA!

ANIM berkata...

lepas ni bieha boleh tuntut hadiah kat mama:-))

Nastyna berkata...

wahh cayalah cik Bieha, keep it up yer sayang.

QasehnyaRania berkata...

wow.baru 5 tahun tpi cayalah.
taniah cik bieha.

Riedaffya ibrahim berkata...

wah...bagusnye result bieha,,,tahniah

HeNRieTTa JoSe berkata...

tahniah bieha....

Deqla Manjew berkata...

wahhh markah 90 ke atas smua.. A1 tu kak.. terbaiklah bieha.. tahniah...

Nurul Aini berkata...

Wahhhhhhh..pandainya adik bieha comel ni..Tahniah dan alhamdulillah kak. Betul lah apa yang akak cakap, bukan nak menunjuk tapi menjadi inspirasi pada anak2 yang lain juga. Kenang-kenangan untuk adik bieha juga, nanti bila dia dah besar, boleh baca blog yang mama dia tulis..hehe..Seronok tu.