Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Selasa, 26 November 2013

Upgrading Taekwondo Cik Bieha




Tak habis lagi nak publish n3 yang tependam, wajib di publish sebelum menjadi pekasam. hehehe... Sabtu 16 November 2013 bertempat di SK pengkalan Tentera Kuantan Cik Bieha and the Gangs upgrading Taekwondo untuk ke tali pinggang seterusnya.....hijau. Alhamdulillah Cik Bieha lulus dalam ujian dan layak ke tali pinggang seterusnya. 



 Cute  sangat tengok anak-anak yang comel-comel bertaekwondo. 

Aksi Cik Bieha ikut arahan Master




25 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

bestnya

TelingaBulat berkata...

alalal nomei nyee bdak2 taekwondo..tali pinggang kuning 1 ke 2 tuh alalla

Nafira usof berkata...

bagusnye Cik Bieha~
minat pulak dia belajar teakwondo yer~ berani betol dia~

Nazayiena Ayiena berkata...

Comel2 je diaorg yg belajar teakwondo tu.

Aisy Nasiha berkata...

Best tengok gaya anak anak kecil ni belajar taekwondo.. boleh jdi lebih berani n yakin diri kn..

Bieha..tahniah dah layak ke tali pinggang lain..

PearlVelvet SueQys berkata...

comel, saya Singgah dtg & membaca hari ini !

intanfirdaus247 berkata...

haaaa cik bieh cam aunty intan lah ..dulu taekwondo sampai tali pinggang cekelat..huhuh..

itulah kalau nak bg org mestilah ikhlas kan lopah..jgn yang kita da x mkn baru nak bg...tak patut..hhu

Kesuma Angsana berkata...

Wah ,, bagus2 tahniah yer cik bieha!

Riedaffya ibrahim berkata...

ala sweetnye ngan cik bieha pakai baju taekwondo....

HeNRieTTa JoSe berkata...

suka tgk bdk bdk cmtu....

NzA berkata...

Caiyok2x..tahniah bieha. Kakak 3farah pn dh dpt black belt n dh lyak brgelar jurulatih. Teruskn hingga ke peringkat trtinggi...

ANIM berkata...

go bieha..go..

Deqla Manjew berkata...

mmg comel kan kak.. bgs la kecik2 belajar seni pertahankan diri..

MulutPayau berkata...

Comelnya cik Bieha..Tahniah ya dear..

Tihara berkata...

cumelnya bieha masuk tekwando :)

Illy Farishah @IF berkata...

salam akak.. hehe ingat lagi tak kat IF? lame sangat x belogwalking nih.. akak n bieha sht? hehe nnt kirim peluk cium kat dia ea.. rindu.. hehe

Nurul Aini berkata...

Alahai comel2 lah..hehehe..kecik2 je. Nak cubit2 je, rasanya.Seronok dapat belajar taekwando. Saya belajar pun waktu semester 2 dekat u untuk kokurikulum je. Tahu basic je.

Chic Na berkata...

alalala kiutnya cik bieha pakai suit taekwondo tu.. :)

Aisy Nasiha berkata...

Nape lama tak update ni? Bz ke?

Tihara berkata...

nealopah bz ke, akak kalau nk dgr radio mesti mai sini :)

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum kak nea. lama tak jejak sini. wahh bieha cayalahh

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) berkata...

Alolo comei semua yer..tahniah buat bieha...=D

Mimi Azirah berkata...

Assalamualaikum..dh lme tak singgah sini...wah bieha dh upgrade tali pinggang taekwando..nti ank sy dh bsar pun memg de niat nak suh diorg join taekwando

Nur Aliyah Syofia berkata...

salam dear :-) . love your blog. btw done follow u, follow me back? aliyahsyofia.blogspot.com

Nurul Aini berkata...

Comel sangat adik bieha ni..hehe.. Dah masuk 6 tahun dah. Seronok. ^___^