Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Isnin, 10 Jun 2013

Cenderahati dari Beijing



Terharu sangat hari ni terima cenderahati dari Kak Anim blogger Inilah Ceritaku yang baru balik bercuti dari Beijing. Terima Kasih Kak Anim atas ingatan dan susah payah belikan saya Cenderahati yang pelbagai ni. suka betul lah dengan beg pink, nail clipper dan fridge magnet Great Wall.  Pesan Kak Anim, Key Chain ada loceng tu untuk Cik Bieha.

Semoga persahabatan maya kita akan berkekalan dan bukan sekadar di dalam blog sahaja. Insyaallah kita  akan bertemu jika di izinkan Allah.

Nealopah :  Saya bergurau dalam komen, N3 kak Anim percutian nya ke Beijing..."jangan lupa ole-ole". Tak sangka pulak Kak Anim serius berikan saya ole-ole. Apapun Terima Kasih Kak Anim. Nice knowing you.  







20 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

alhamdullilah

Sheila Salim berkata...

assalamualaikum kak nea. bestnya dapat ole2.. jaranglah ada rakan yang prihatin camni kan ;p

MulutPayau berkata...

Seronoknya dapat ole2...
Semoga persahabatan alam maya terus berkekalan....

Sura Mohd berkata...

beg pink tu memang cantik..tuah badan..:)

Nafira usof berkata...

bertuahnye~ rezeki tuh..
best kan alam blogging nih.. mcm2 ole2 leh dapat~

Fiza Rahman berkata...

Bestnya dapat ole2. Tahniah.

Mek Onie berkata...

wahhhh,best lah dia :D

Etuza Ezawarna berkata...

bole ke bagi ..hehhehe tahniah ya dah ke bejing..

Khai♥Rin : anies berkata...

rezeki tu kak...

nurbijen berkata...

wah, rezeki.. tak sia2 bergurau di ruangan komen :)

NzA berkata...

gembirakan dpt rakan2 blogger yg pemurah n baik hati....

eita berkata...

dapat hadiah lah yang paling best sekali

ieda immi berkata...

cantik2 nyeee ;)

Deqla Manjew berkata...

wahhh mmg best kan dpt hadiah dari blogger.. hadiah dari jauh lak tu.. tahniah kak..murah rezeki akak.. ;)

Kesuma Angsana berkata...

wah cantik2 tu , mmg rezekilah yer

Cho Zila berkata...

syukurlah dengan pemberian.. kawan blogger memang bestlah...

arif adam berkata...

blog yg menarik...
sy dh sertai tapak ni..
sudi apalah kiranya menapak ke tapak sy lak..
http://www.daritanggakepuncak.blogspot.com

thanks n salam perkenalan.

❤Kamsiah❤ berkata...

sapa pun gumbira kalau terima barang2 comel mcm tu hehe

Tihara berkata...

bestnya, gurau2 tetiba ada org bagi, itulah rezeki,alhamdulillah :)

Chic Na berkata...

bestnya dapat hadiah dari jauh.. ;)