Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Khamis, 13 Jun 2013

Karnival Sukan Mahkamah Malaysia




Minggu ni saya agak bz , Al-maklumlah jadi tuan rumah untuk Karnival Sukan Mahkamah Malaysia. Sekali sekala orang perundangan nak berehat dan bersantai kan? apa salahnya... hehehe... release sikit stress masing-masing.  Lupakan sebentar tentang fail-fail yang bertimbun tu. 

Nealopah dilantik sebagai AJK makan, ermmmm... macam sesuai jer kan? hehehe...suker sangat! Lagi satu yang paling best, kitorang akan berniaga, ada gerai jualan, macam-macam yang di jual. Cerita selanjutnya saya akan update kemudian.

Apapun terima kasih kawan-kawan yang sudi datang umah saya yang sejak akhir-akhir ni asyik tak berupdate. Insyaallah kunjungan kawan-kawan saya akan balas.



13 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

best2

Khai♥Rin : anies berkata...

ajk makanan?? kenyang la sentiasa ye ;-)

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum kak nea. kerlass jadi AJK makanan. nak tengok gambar makanan ek. hehehhee ;p

Nisah Idham berkata...

akak..
Nisah dtg ni. sekali sekala je nisah muncul ye.. sorry ye kak ..
akan cube lebih kerap memunculkan diri hehhee

Nisah Idham berkata...

done hishop :)

Kakzakie berkata...

Wah... jadai AJK makan bolehlah merasa dulu - jadi QC test sedap tak sedap boleh tak hihi...

Selagi tak selesai majlis mesti tak senang duduk kan.

Nafira usof berkata...

selamat berkarnival~

ANIM berkata...

kak pun suka kalau jadi AJK makan dan minum dalam satu2 majlis..

p/s moga nea lopah dan cik bieha suka ole2 yang diberikan..

Kesuma Angsana berkata...

apapun enjoy yer dear

Deqla Manjew berkata...

wahhh bz berkarnival pulak ye kak.. moga berjalan dgn lancar ye.. aktif akak kite ni.. ;)

Tihara berkata...

best nya ajk makan2, kalau zaman U dulu dipanggil ajk persegaran..ntah apa yang sego pun tak tau..btw tak sabo nak baca entry ttg tu :)

NzA berkata...

kesibukan melanda ek....xsabar nk tunggu n3 seterusnya....

Chic Na berkata...

waa ajk makan dan minum. mesti semua makanan sedap2 je. hehe..