Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Rabu, 19 Jun 2013

Sambutan Hari Ibu, Hari Guru dan Hari Lahir





N3 yang dah lama nk publish tapi masih terperap, sebelum ini saya pernah cerita tentang Persediaan hari ibu dan hari guru di Tadika Cik Bieha. Alhamdulillah, majlis berjalan dengan lancar pada 24 Mei 2013.sekitar jam 4.00 petaang. Cuaca yang baik pada petang itu, di meriahkan dengan kehadiran Clown and the gangs serta Ibu bapa yang sporting.




 Kek untuk ketiga majlis tersebut




 Hadiah dari anak-anak dan parents utk cikgu-cikgu


 Goodies untuk anak-anak 








 Sekitar majlis, ada cabutan bertuah...tapi sy kurang bertuah...hehehe


 Majlis memotong kek




 Makan.... sempat snap kambing yg tinggal tulang. hehehehe


 Cik Bieha bersama BFF nya...Amanina


Terima Kasih sudi singgah rumah saya. Ada beberapa lagi majlis yang belum sempat sy update. Antaranya Fathers day di Zenith Hotel. Bayak betul days nya...pening dah nealopah ni. Apapun tiap2 hari adalah hari Kasih sayang utk kita sekeluarga, saling menghormati dan menghargai, bukan sehari dalam setahun.


17 ulasan:

Kuazue Mohd berkata...

alololo.. jenuh nyer tgk makanan dier.. tetiba lapaq nyer...

Umie Artoqiemie berkata...

3 in 1 entry ni haha

Deqla Manjew berkata...

wahh meriahnye majlis.. bieha dan bff sama2 comel...

Nurzakiah Hanum berkata...

meriahnya

Kesuma Angsana berkata...

wah meriahnyer dear!

Kesuma Angsana berkata...

clik tgk iklan advert

Zaitun berkata...

Suka tengok kambing panggang tu hihihi....

Nafira usof berkata...

meriahnya makanan~
terliur tgk.. hahaha

NzA berkata...

wah meriahnya.terliur tgk kambing panggang w.pn dh tinggal tulang....akak pn byk n3 trtangguh......huhuhu...

Khai♥Rin : anies berkata...

uiiiii meriah nyerrrrrr...ada baki kek tu x? ;-)

Aisy Nasiha berkata...

Meriah betul majlis ni.. Seronoklah cik bieha ye...

MulutPayau berkata...

wahhhh...meriahnya..!!!

Chic Na berkata...

meriahnya sambutan. paling suka tengok kek 3 bijik tu. nyummm..

ieda immi berkata...

wahh meriahhh anak2 sukelahhh
sekali arung buat , jimat kan ...

banyak nyee kek .. macam2 jenis ;)

ros_reeza berkata...

meriah kan sambutan tu :)

Ann Ishak berkata...

meriah betul 3 in 1 majlis ni :)

Riedaffya ibrahim berkata...

meriahnye majlis2 tu..