Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Khamis, 15 Ogos 2013

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2

Kembali menemui uols setelah sekian lama... Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2... ^_^...

Seperti maklum, segmen ini dibuat bagi memudahkan saya a.k.a. Cik Puan Bubbly serta rakan2 lain untuk follow dan bloghopping semua blog peserta segmen ini. Dalam masa yang sama, nak bagi ruang buat kita semua untuk berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra giteww... he he he... 

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com bermula dari hari ini, 15/8/2013, jam 1.00 petang SEHINGGA 22/8/2013, jam 1.00 petang... Aci tak? *_^ ... Hopefully segmen ni dapat sambutan dari uols macam segmen2 yang lepas dan semua blogger dijemput join... Pada yang rajin datang, rajin komen, silent reader, stalkers, he he he...stalkers pun boleh, x ada masalah...masa serta peluang untuk anda menonjolkan diri...ekekekeke...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. Follow blog Bubblynotes.Com
2. Buat entri bertajuk Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ini, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.

Kemudian, pastekan ker ruangan HTML uols seperti di bawah ni...


4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini. 

Pemilihan Pemenang:
1.   10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org)
2.   Pemenang akan diumumkan pada 25/8/2013.
2. URL Blog pemenang akan diletakkan di sidebar bubblynotes untuk tempoh sebulan bermula dari 25/8/2013 sehingga 25/9/2013.

So, kalau2 sudi tu, silalah support dan juga join... *_^... Selamat Bersegmen & Ber-Bloghopping!

46 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

:)

Aziela berkata...

Alahaii..akak dah lama tak join segmen.

Nurfaezah Abdullah berkata...

fae pun nak join juga hehe.

LYAfrina berkata...

dah lama sgt x join ga/segmen/contest...


salam aidilfitri
maaf zahir n batin

Asyifa Mustaffa berkata...

Lama dah x join segmen, kena ambik mood dlu nih...huhuhu

Khai♥Rin : anies berkata...

all the best

Amanda Suria berkata...

Blog adik diva ku yg mmg sentiasa happening..dh lama follow dan sentiasa bg support...

Pena Islam berkata...

slmt bersegmen..singgah dr segmen yg sama..
http://www.madrasahkehidupan.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Ainim Suju berkata...

As salam

Selamat bersegmen. Done follow awak #435

http://ainimrashihah.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Jemput bertandang ke blog saya ya

Deqla Manjew berkata...

selmt bersegmen kak.. deqla x dpt kot nk join sbb nk terjah blog dia pun kemain ssh..hukhuk..

Farah Waheda Wahid berkata...

thanks sebab sudi support dan join...nanti jangan lupa semak senarai peserta di sini yer... jangan lupa juga jika berkesempatan follow dan bloghopping ke blog peserta lain... *_^

http://www.bubblynotes.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Raudzah Z berkata...

Salam 9 Syawal nabihah...Ziarah sini dari segmen yang sama..good luck ya..

Hafiza AizZawa berkata...

slmt bersegmen..

TelingaBulat berkata...

dr segmen yg sme..singgah la ke blog TB ;)
ceritasitelingabulat.blogspot.com

Kechek Buzz berkata...

melompat dr segmen yg same...jemputlah singgah..

http://suarackatak.blogspot.com/

Lia berkata...

Salam perkenalan & selamat bersegmen.

http://el-shoppe.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

http://nureenz.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Che Rosliza Che Mat berkata...

dari segmen yg sama...

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Cik Anis berkata...

dr segmen sama..done follow kamu..jom jenguk cik anis pulak ^^

Cik Anis berkata...

dr segmen sama..done follow kamu..jom jenguk cik anis pulak ^^

deno berkata...

selamat bersegmen kak :)

Jie Susanos berkata...

Salam perkenalan & selamat bersegmen..
http://jiesusanos.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Diyana Hani berkata...

hai..hai..Diyanahani disini!!.. Melawat dari segmen yang sama...Jemput ke blog hani yer...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

NzA berkata...

selamat bersegmen.

pha is berkata...

follow dan bloghopping sini dari segmen yg sama..

follower #441

http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/follow-bloghopping-bubblynotescom-2.html

Kenit Cinonet berkata...

Assalam, kenit datang menyinggah dari segmen yg sama :) Selamat bersegmen ;).

http://rusukiri.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Lina Zainal berkata...

Salam, selamat hari raya :)

Singgah dari segmen yang sama, jemput follow and singgah blog saya ye :)

http://linazainal.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Lieya Von Jay berkata...

singgah dari segmen yg sama :)

http://mystiquelolita3298.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

MulutPayau berkata...

Selamat bersegmen....

wardah mustapa berkata...

Assalamualaikum..salam ziarah!! Jemput ziarah blog saya ;)
http://supplementforall.blogspot.com/

Kesuma Angsana berkata...

slmt bersegmen yer !

Hunny Kitty berkata...

hi...salam perkenalan...blog walking dari segmen yg sama....follow u too (444)

QasehnyaRania berkata...

menarik :)

selamat bersegmen :)

selamat hari raya :)

eita berkata...

kalau net tak tenat boleh jugak nak join ni

Anis Farhana berkata...

Hai. selamat petang. singgah dari segmen yang sama. :D

http://budakpeliksstory.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

yang baik Ishak berkata...

blogwalking dan bloghopping juga... :)

ekin schmidt berkata...

gud luck!
nak join jgk tp sy belum publish entri lg sbb ad error html ..
kalau publish bersepah jdi nye blog. blum fix.
tgkla mlm ni publish .

salam kenal :)

Bahrain Ramlan berkata...

dari segmen sama..

http://www.akubahrain.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

dilaella Ella berkata...

dari segmen yang sama,done follow sini :) #447

http://dilaella.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Sya Mimie berkata...

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

berkunjung dari segmen yang sama..

Eraz Fadli berkata...

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hari ni ERAZ datang singgah daripada Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2..

Link : http://www.erazfadli.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

♥ Mrs. Secretary ♥ berkata...

Singgah dari segmen yang sama, done follow sini..jemput follow and singgah blog saya jugak yer.. =D
http://farahwahyda.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Cik Itah@Rama Rama Pendek berkata...

akak , sy singgah dari segmen yang sama :)

http://ramaramapendek.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

harumankasehvee berkata...

dtg drp segmen yg sama ... done follow (450)
http://harumankasehvee.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

intanfirdaus247 berkata...

Semoga lopah berjaya ya dalam segmen ni…amin

IRA ARINA berkata...

Assalamualaikum Alhamdulillah.. Datng sini jenguk kawan blogger dari segmen yang sama :) Blog dah hidup balik!! IRA ARINA IS BACK http://mashimaaru.blogspot.com/2013/10/baca-ni.html :P

IRA ARINA berkata...

Assalamualaikum Alhamdulillah.. Datng sini jenguk kawan blogger dari segmen yang sama :) Blog dah hidup balik!! IRA ARINA IS BACK http://mashimaaru.blogspot.com/2013/10/baca-ni.html :P