Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Isnin, 12 Ogos 2013

Selamat Hari raya AidilFitri 2013

 Adik beradik dan anak sedara

Selamat Hari Raya.... Semua orang cerita pasal raya, seronok betul saya tengok. Alhamdulillah, raya saya tahun ini sama seperti tahun-tahun sebelum ini, di sambut meriah walaupun dalam suasana sederhana. Adik beradik semua berkumpul di rumah bonda, lemang, rendang dan pelbagai juadah semua cukup lengkap.

Saya masih bercuti hari ni, saja apply cuti lama sikit, hehehehe.... mulai semalam saya mula beraya ke rumah sebelah en asben. Maklumlah dari raya pertama hingga ketiga di rumah family saya. Ada beberapa foto yang saya kongsikan. Rasanya tak sah n3 nealopah tanpa gambar. Tapi kebanyakkan koleksi foto raya masih dalam kamera adik beradik saya.

Sempat beraya ke rumah Elfirah Long

 Elfirah Long bangi kad jemputan perkahwinannya

Beraya bersama

Cik Bieha beraya bersama tudung Ala Fareeda. Brooch gedabakk



Nealopah : Jangan lupa share kemeriahan raya u ollsss yer


22 ulasan:

Anne Rihann berkata...

Selamat hari raya sis :) amboih comeynye nabihah pnye tudung tu :)

Anne Rihann berkata...

Selamat hari raya sis :) amboih comeynye nabihah pnye tudung tu :)

Nurfaezah Abdullah berkata...

slmt hari raya kak :) fae baru hari ne ada kesempatan nak bw blog kengkawan.

Acik Erna berkata...

Sekamat hari raya maaf zahir dan vatin

❤Kamsiah❤ berkata...

ooo..tema purple ya th ni..akak main belasah ja anak beranak hehe

eita berkata...

amboi bukan main lagi.....

selamat hari raya..

deno berkata...

selamat hari raya kak... :)

Aisy Nasiha berkata...

seronoknya nealopah dan cik bieha beraya.... banyak dpat duit raya ?

Hanie berkata...

Selamat hari raya maaf zahir batin kak, waa.. biase la trend brooch bsrkan skang ni..si kecik nk jugak yer :)

Deqla Manjew berkata...

tema kita sama la kak..purple gak..hihi.. selmt hari raya..cantik pic raya.. deqla tgu ada mood baru update entri psl raya..huhu..skng mood cuti lg la kak pdhl dah masok keje smula..haha

LYAfrina berkata...

salam aidilfitri ..
waa..cantik tema purple ni..cute je si comel tu

Tihara berkata...

meriahnya raya nealopa n bieha..selamat hari rayaaa :)

Nafira usof berkata...

meriahnye beraya~

gambar belom dapat lagi nak update kat blog~

Wak Gelas™ berkata...

selamat hariraya mak tuu., wahh sonoknyer nak kawen kanns.,eHHHee

Aziela berkata...

Minggu nie, In Sha allah akak di Kuantan. Boleh ker nak singgah? Nanti e-mail akak yer.. aziela.adam@gmail.com

Cho Zila berkata...

syioknyer dia berhari raya... jumpa kengkawan dan sedara mara...
purple juga antara warna tema pilihan tahunni...

Kesuma Angsana berkata...

meriahnyer raya !

fairus mohamad noor berkata...

selamat hari raya dr m3h

QasehnyaRania berkata...

alolo.sweetnya cik bihah kita ye ;)

NzA berkata...

bestkan cuti lama2....2 minggu cuti rasa mcm xckup je....huhuhu...

Chic Na berkata...

salam aidilfitri kak.. maaf zahir & batin..

intanfirdaus247 berkata...

Selamat hari raya..alahai comelnya cik bieha..wah cik bieha nyer tudung..lawa tau