Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Selasa, 27 Ogos 2013

Tupperware Cozy Nest




Rindu nak update blog. Banyak cerita ceriti ceritu nak share, tapi masih belum ada peluang. Kesibukan melampau...hehehe. Kalah PM gayanya. Cik Bieha exam minggu ni, ibu nya yang berdebar lebih. Story pasal raya nanti weekend ada peluang lama cikit mengadap laptop bolehlah upload gambar dan ber n3. 

Hari ni nak tayang-tayang Tupperware Cozy Nest. Satu set ada 12 biji, harganya RM 147 (6 hijoooo dan 6 pepel ). Saya ambil set pepel jer RM73.50. Berbaloi2. Sebab tengah offer. Susah jugak kalau dah giler Tupperware ni, pantang jer nampak katalog baru, mesti ada yang berkenan. Kawan-kawan ada jugak ke yang kena penyakit macam nealopah ni? Hehehehe 



14 ulasan:

Acik Erna berkata...

assalam nealopah..memang susah kalau gila tuperware hehe..nasib baik la sejak2 dah tua ni kegilaan acik dah berkurangan

Asyifa Mustaffa berkata...

masa masuk rumah sendiri 2 thun lepas..mmg tgh gila..pantang tgk...semua nak...skrng da slow sikit..sebab x de tmpt dah nak letak...yg blom guna pun ada...hehehe...

Farah Waheda Wahid berkata...

purple pun cantik jugak sebenarnya... hurmm...selalunya beli selain dari purple... kena try beli purple pulak ni, akak kan...saja jer... mengoda keimanan ni...he he he...

Khai♥Rin : anies berkata...

wuhuuuuu...ada bau kedai ni ;-)

Nafira usof berkata...

suka tengok bekas2 tapperware.. cantek2.. tapi belom mampu lagi nak beli utk koleksi..:)

Kesuma Angsana berkata...

cantik kalernyer tu !

umi alya berkata...

cantikkan..

Chic Na berkata...

erkkk tingginya.. konfem kat rumah akak dah penuh ngan set tupperware kan.. hikhik..

ANIM berkata...

dulu masa jadi dealer, penuh tupperware di rumah..
la ni, kegilaan tu dah menurun sebab bila t/ware dah lama, dah buruk..jemu pulak. nak buang, elok lagi. heee...

Nieda ramly berkata...

sama la kita ...saya pun gila juga. Gila Tupperware

Riedaffya ibrahim berkata...

sy pon gile tupperware jgk...huu..comei nye...ari tu ade gak usha yg set ni tp x terbeli pon lagi...

QasehnyaRania berkata...

byknya.berderet :)

QasehnyaRania berkata...

masih ada lagi ke?
6 biji yg purple tu ke..

Deqla Manjew berkata...

sama la dgn deqla..byk cerita ceriti ceritu..tp bila tak sihat ni , mmg nan hado la mood berblog tu...huhu.. tp in shaa Allah cuba bls jejak kawan2.. akak mmg peminat tegar tupperware kan.. ?