Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Selasa, 20 Ogos 2013

Syukur


Beraya di rumah sahabat sepejabat Kak Liza


Syukur alhamdulillah.... Allah masih panjangkan umur saya, bernafas hingga ke hari ini. Dikurniakan nikmat, kesihatan, kebahagiaan, kegembiraan dan segala-galanya.  Syawal ke 12 bersamaan 20 ogos 2013 adalah hari lahir saya yang ke 33tahun. Terima kasih kepada kawan-kawan dan keluarga yang tidak putus-putus ucapkan Selamat Hari Lahir sejak 12.00 malam tadi. Doa-doa kalian saya aminkan. Insyaallah semoga anda semua juga sentiasa dalam lingkungan rahmat Allah SWT.


Pagi-pagi terima Suprise bufday cake dari sahabat baik saya che wan. Terharu atas ingatannya.
Tq so much dear...i'm really apreciate it.


 Malam tadi masak lontong, bawa ke opis pagi ni jamu kawan-kawan, sempena besday saya =)







21 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

nampak sedap

Masya berkata...

mesti terharukan .. dapat cup cake comel..

Aisy Nasiha berkata...

Happy birthday nealopah.. Semoga panjang umo dan sentiasa sihat.

Beza setahun jelah kita, saya pun lahir bulan ogos, 81....

Salma Tayo berkata...

tengah puasa ni memang sedap betul nampak lontong tu.

Kesuma Angsana berkata...

terharu nyer kalau dpt kawan yg baik mcm ni kan.. neway selamt hari lahir yer moga terus pjg umur murah rezki dan bahagia sentiasa

Asyifa Mustaffa berkata...

hepy besday nealopah...
sedapnya nmpk kek ngan lontong tu...

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum kak, selamat hari raya. maaf zahir dan batin. selamat hari lahir. semoga menjadi anak, isteri dan ibu yang solehah ya. sayanggg kak nea, muahhh muahhhh >_____________<

Riedaffya ibrahim berkata...

selamat hari jadi yg,...semoga bahagia selalu bersama insan2 tersayang...ade rezki dapat jumpa kan..

Anak pak cik Azhar :) berkata...

happy birthday...btw,cupcake tue cantik sangat!

Nafira usof berkata...

today pon birthday adik zura yang bongsu.

Selamat hari lahir kawan~
semoga semua doa dan impian akan jadik kenyataan. amin~

sedap nye lontong tuh..:)

Deqla Manjew berkata...

laa.. birthday akak ke hari ni...?? happy birthday kak nealopah syg.. hihi.. moga tercapai segala impian hidup akak sekelaurga ye..moga berbahagia selalu...;)

Khai♥Rin : anies berkata...

cantik la cup cake tu..ada belen lg? hehehee

Lieya Von Jay berkata...

cedap nyer cupcake tu. warna pon menarik ^_^

Chic Na berkata...

comelnya cuppies..

selamat hari raya kak.. ;)

Kesuma Angsana berkata...

singgah pagi & clik2 nuffng dah

Aziela berkata...

Happy Birthday yer...

Fiza Rahman berkata...

Happy belated birthday nea lopah.

NzA berkata...

hepi besday dear...sorry ye lmbt wish.

QasehnyaRania berkata...

selamat hari lahir kak :)

saya doakan semoga akak selalu dimurahkan rezeki dan dikurniakan kesihatan yg baik.aamiin

AyueJean AJ berkata...

happy belated birthday kak....
Comel je cupcakes tu....

intanfirdaus247 berkata...

Happy belated birthday buat lopah..kalau kak intan dah wish nak wish juga lagi sekali takut tak terwish,..tapi cupcake tu sangat lawa..warna dia buat kak intan teruja …