Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Jumaat, 30 Ogos 2013

TADIKA SERI IMAN INTELEK MERDEKA RAYA 2013


Cik Bieha bersama BFF nya Cik Nina 



29 Ogos 2013, Khamis bersama-sama Cik Bieha dan kawan-kawan celebrate Merdeka Raya di Pool side Ms Garden Hotel Kuantan. Majlis bermula 3.00petang hingga 6.30petang. Sangat-sangat teruja menyanyikan lagu Merdeka dengan berpakaian raya bersama anak-anak yang super duper bersemangat. Menyanyi sambil mengibarkan jalur gemilang.

 Get ready before sing a song 


Macam-macam kerenah anak-anak semasa menyanyi 

 XTVT lain.... sand art.

Dapat main mmg tak ingat makan 

Tak sempat nk snap gambar makanan sebab crowded.




14 ulasan:

Nafira usof berkata...

Anis ade sambutan hari raya hari nih.. ibu bape pon di jemput, tapi cam ner nak pergi.. keje..huhuhu.:(

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum kak nea. bestnya tadika bieha. nak masuk tadika balik bolehhh?

Nurzakiah Hanum berkata...

bestnya tadika nie

Kesuma Angsana berkata...

amboi meriah sungguh nampaknyer tu

Deqla Manjew berkata...

wahhh meriahnye merdeka raya depaa...comelnye bieha ngan adik baju tourquise tu...

ANIM berkata...

bestnya sekolah cik bieha..
kalau aunty turun pangkat mengajar sini pun tak pe..:D))

Tihara berkata...

meriahnya kan, sweet nya bieha :)

NzA berkata...

meriah n paling menarik bila tgk kanak2 rebina yg comel2....

Chic Na berkata...

comelnya cik bieha..

Aisy Nasiha berkata...

Sambutan kat tadika cik bieha kemain hebat... kalau aunty pun seronok sakan ni....

izan mama mia berkata...

comelnyer cik bihah

LYAfrina berkata...

comelnyer bieha ;-)

waa.. siap celebrate kat hotel lagi..

Puan Kutu berkata...

buat dekat swimming pool.mmg best la..

Riedaffya ibrahim berkata...

majlis ni pon meriah bagai kan..comei cik bieha kite