Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Rabu, 21 Ogos 2013

Terminal Sentral Kuantan (TSK)



Terminal Sentral Kuantan mula beroperasi 1 Ogos 2013. Terletak di Bandar Indera Mahkota. Kiranya berhadapan dengan opis saya. Gambar ni nealopah ambil masa hari kedua Terminal beroperasi. Tapi hari ni baru sempat nk publish.  hehehehe

Terminal Sentral Kuantan memusatkan perkhidmatan Bas Ekspress di Kuantan. Kos pembinaan TSK ini dikatakan bernilai RM438 juta. Buat masa ini saya belum pernah lagi masuk ke dalam TSK. Jadi tak tahu details keadaan dalam TSK. Nanti saya cuba buat lawatan dan bolehlah update story tentang TSK.  








23 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

wow besar ek

Farah Waheda Wahid berkata...

wah besarnya kak...

TelingaBulat berkata...

mcm lapangan terang da dr pandangan atas..besa btol

Asyifa Mustaffa berkata...

wow...mhal nya..pastinya hasilnya msti terbaik...

Deqla Manjew berkata...

x penah lagi sampai sana...huhuhu...

Chic Na berkata...

wahh dah canggih la terminal tu.. kena buat lawatan ke kuantan ni.. hihi..

❤Kamsiah❤ berkata...

baru sekali samapi ke kuantan..tak sempat habis meronda ..

Ratu Hatiku berkata...

Besar..saya xpernah pun sampai sana :D

Amanina Mads berkata...

besar jugak ya.. tak pernah sampai lg. dgrnya akan ada rapid kuantan

Fiza Rahman berkata...

Besar yer.

aTieYusof Family berkata...

wah! besar juga klu siap terminal ni..nampak canggih:)

Khai♥Rin : anies berkata...

hebat3..kn dimanfaatkan sepenuhnya tu

Rieyn Anna berkata...

mak oii..besarnye la terminal nie kan..:)

NzA berkata...

masa raya ke 4 angah dh smpai ke kuantan di tbk..katanya besar cuma agak jauh dr kolej dia sbb slama ni terminal yg lama dekat je......
besarkan...

Tihara berkata...

oo ada terminal bas baru..lama x turun kuantan.. :)

Kesuma Angsana berkata...

pernah ke sini dulu2 hehehe

QasehnyaRania berkata...

besar
dah macam TBS :)
thank tau sbb sudi join Mini GA ciksu

adzairdawati makdara berkata...

wow hebat

AyueJean AJ berkata...

Wahhhh...
Dah banyak perubahan kat sana ye.....
Lama AJ tak jejakkan kaki ke Kuantan....

Nafira usof berkata...

Waaahh.. besar jugak yer..
bagus jugak kan, untuk keselesaan rakyat pahang..:)

intanfirdaus247 berkata...

Besarnya terminal n..salam hari isnin buat lopah..

ANIM berkata...

bila ada terminal bas baru..lebih selesa kan..
kat SP pun baru je beroperasi

Riedaffya ibrahim berkata...

baru siap ke terminal ni...nampak besau gtu..