Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Jumaat, 17 Mei 2013

Persediaan Hari Guru, Hari Ibu dan Birthday Mei


Hadiah untuk cikgu2 Cik Bieha
( Terima Kasih atas didikan dan kasih sayang anda semua )


Petang ni ada sambutan Hari Guru, Hari Ibu dan Birthday untuk anak-anak yang lahir pada bulan Mei. Jadi dengan rasminya Cik Bieha akan sekali lagi memotong kek besday bersama kawan2 yang lahir pada bulan Mei. Sambutan ni di buat di Tadika Cik Bieha. Antara acara yang diadakan : 


Malam tadi pergi Kuantan Parade cari gaun baru untuk Cik Bieha, banyak jugak kami sama-sama berkenan tapi dah tak ada size. Kuat bebenor org kuantan shopping smpai habis size. Pusing punye pusing akhirnya gaun ni jadi pilihan. Lengan 3/4 tak lah nmpk ketiak Cik Bieha nanti. hehehehe. Kemeriahan majlis petang itu nanti saya akan update kemudian.


Tayang2, gaun Cik Bieha yang kami beli malam tadi.

P/S : Saya sepatutnya letakkan di dalam n3 sebelum ini, ucapan hari guru buat rakan2 blogger yg bertugas sebagai pendidik... Kak Anim, Ninaz, Ibu Nza, Zamani Abe, Ceqgu dan Mulut Payau....kalau ada yang saya tak sebut tolong inform yer. SELAMAT HARI GURU SEMUA! Jasa Guru dalam mendidik anak2 bangsa sangatlah besar dan tak ternilai dengan wang dan ucapan kata2.

19 ulasan:

NinaAz berkata...

Waahh. Bergaun sakan tuuu

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum kak nea, heee cantiknya dress cik bieha. pandai mak belikan :)

Nurzakiah Hanum berkata...

hihihi

azievee berkata...

X sempat beli hadiah kat cikgu...huhuhu...besa anak mintak, mak lupa ler bila hari guru...

umi alya berkata...

cantiknya gaun bieha

pinky berkata...

wah seronoklah cik bieha nanti...kita share burday ya...bulan 5 jgk...=)

Nafira usof berkata...

banyaknye hadiahhhhhh~
bape org cikgu cik Bieha?

Fiza Rahman berkata...

Cute gauun tu. Bestnya skolah cik bieha, mcm2 aktiviti. Saya tak sempat lagi nak beli hadiah hari guru.

:: Cik Viva :: berkata...

mesti cik bieha semangat nak g tadika harini..

izan mama mia berkata...

cantik gaun bari bieha

AyueJean AJ berkata...

Comelnya gaun Bieha...

Syida Rasyidah berkata...

wah.. byknye hadiah kak.. :)

ps:gaun tu super cantik, suka2

Kesuma Angsana berkata...

amboi dah siap pack2 yer ... selamathari guru juga utk semua yg bergelar guru yer

ANIM berkata...

amboi...comelnya baju bieha..nak tengok nantilah gambar dia dengan gaun baru tu

p/s tqvm untuk ucapan hari guru itu

Khai♥Rin : anies berkata...

ptt la ada bau kedai.. ;-)

NzA berkata...

TQSM dear atas ucapan... cantiknya gaun Bieha....xsabar nk tgk bieha pakai...brtmbah comel la dia....

Teena Tna berkata...

Wahhh,,byk nye hadiah utk cikgu dy.. Nk bwk mcm mne tu..

Cinta Misteri berkata...

byknya hadiah cik bieha nk bg kt cikgu cikgi.

Deqla Manjew berkata...

agak2 apa la hadiahnya tu eh? akak bagi kat smua cikgu ke?? baiknye hati.. moga murah rezeki akk sefamily.. =)