Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Jumaat, 6 September 2013

Jamuan raya KAMI

Posing tu... part paling penting


Salam jumaat, syawal terakhir tahun ini, dah lama rasanya tak ber n3, hari ni nak cerita pasal Jamuan raya KAMI pada selasa yang lepas. Sangat-sangat seronok dan happening, walaupun agak santai dan simple.



Model tak berbayar, gerai KAMI supply dessert 
( jely kelapa, dadih, tapai, kerepek2, rojak buah & kuih muih tradisional )

Gerai Rendang dan lemang

paling menjadi tumpuan, kambing golek

Gerai ngeteh 

Hamboi... bersungguh nk keluarkan nasi dari perut kambing

Teratak Srikandi, sediakan pelbagai juadah mee.

Gerai feveret saya, ada 5 jenis Laksa u olsss.


Puan blog yang di tengah tu....muke kekenyangan yang amat... syukur, Tahun depan panjang umur jamuan raya lagi.... Insyaallah





22 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

seronoknya

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum kak nea. bestnya ada majlis camni. kambing golek tu, perghhh meleleh air liur sheila kak ;p

Kakcik berkata...

seronoknya makan-makan. :)

Chic Na berkata...

penutup raya la ni.. seronoknya.. sampai 3 orang kerjakan kambing tu. huhu..

Salma Tayo berkata...

alhamdulillah.saya pun tahun ni banyak betul pergi jamuan raya.tiap2 jamuan ada kambing golek.best.hehe

Tihara berkata...

seronoknya buat ala gerai macam ni :)

(Lizz) http://haslizalizz.com/ berkata...

waa bestnyer kemain meriah lagi majlisnyer tu..hidangannyer pun seap2 tu..siap ader kambing tu sedapnyer alahai...salam akhir syawal yer...

Kesuma Angsana berkata...

walla meriah dgn makanan tu hehehe

Kesuma Angsana berkata...

done clik2 nuffng juga yer

ma ❥ berkata...

seronok meriah nampak macam2 juadah adaaaa.... ni jamuan free kan? haha dah macam buffet kat hotel :)

aTieYusof Family berkata...

wah! meriah lah..banyak makanan..
InsyaAllah bertemu lg di syawal akan dtg...:)

Nafira usof berkata...

sonok betol lah tempat keje cam nih~
jamuan raya meriah sungguh~
tak macam tempat zura.. dah lah 3 orang jer melayu kat opis nih.. memang x merasalah jamuan cam nih~

Deqla Manjew berkata...

happening.. sini pun dah buat jamuan raay..tp xde pic pun...huhu..x semeriah jamuan opis akak..

Aisy Nasiha berkata...

Meriah tul..sampai lima jenis laksa? Saya suka tuh..... Kat sekolah esok entah macam manalah sambuatannya..

ANIM berkata...

amboi..melihatnya saja dah buat kecur. lagi2 kalau ada di situ..semua nak dirasa dan dijamah

Sheila Salim berkata...

kak nea,jemput join review blog 2.0 sheila. semua yang join akan direview secara berperingkat :- http://www.sheilashahfiekry.my/2013/09/review-blog-20.html

tomato oren berkata...

wah bestnye ada gerai laksa...kambing golek mcm hidangan wajib lak..hihi..dah 2 majlis ada kambing.

NzA berkata...

Meriahnya. Yg xthn tgk kmbing golek tu. Myvfeveret. Smpi ke akhir syawal xputus2 terima jmputan open house.

Puan Kutu berkata...

teserlah kemeriahannya..mmg best bila jamuan raya..sbb dpt makan byk2.hehe

❤Kamsiah❤ berkata...

sapa yg tak suka sesi makan2 mcm tu hehe...

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

Salam K.NeaLopah.. :)

ni betui2 jamuan raya..siap dgn kabing golek lagi tu..ade gerai2 lagi..
sukaaaa sbb tgk byk makanan.. hihih...

meriahnya... ^^

Riedaffya ibrahim berkata...

memg meriah la...siap ade gerai panggilan pulau tu...