Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Khamis, 31 Oktober 2013

Biar gambar berbicara





Dah hujung tahun baru nak cerita kan.... maklumlah sijil pun baru dapat dari HQ kami Istana Kehakiman Putrajaya. Bukan nak menunjuk-nunjuk cuma berkongsi kegembiraan bersama kawan-kawan dan catatan untuk  kenangan di masa depan.

Semoga ianya jadi peniup semangat untuk lebih rajin bekerja.....hehehehe. Terima kasih yang sudi jenguk blog saya ni, saya BW slow2 yer....sambil2 menyiapkan tugas hakiki. Lunch hour ni sempatlah buat n3 yang serba simple...... u ollsss makan ape lunch ari ni???



Ada sesiapa nak join???? hehehehe







20 ulasan:

lady scooter berkata...

wahh.... ni utk berapa org makan nih?? byknye... how much ehh??

:: Mrs.Eady :: berkata...

big box tu mmg berbaloi!!

Farah Waheda Wahid berkata...

wah tahniah kak untuk sijil kepujian tu... heee...big box...yummylicious...

Kisah Si Dairy berkata...

tahniah dapat sijil tu..sedapnya bigbox tu

JunAina berkata...

Tahniah...bekerja dgn bersungguh2 dan ikhlas so bila dapat kepujian rasa sangat dihargaikan.

Manjakan diri dgn PHD ye...sedapnya...

Nurzakiah Hanum berkata...

tahniah

adianiez AIDA berkata...

tahniah. teruskan berkhidmat dgn cemerlang :-)

Deqla Manjew berkata...

tahniah yer kak.. big box? deqla x penah try lagi..huhu.. sedap ker?

Riedaffya ibrahim berkata...

tahniah..dapat sijil kepujian lagi,,,,ala yg bawah past sni skit...lapar ni..

Tihara berkata...

bestnya big box..lama dah tak order :)

Kesuma Angsana berkata...

tahniah yer... sedap tu !

Nazayiena Ayiena berkata...

Tahniah....belanja pizza ke?

Aisy Nasiha berkata...

Tahniah nealopah...bagus dia kerja tu...dapat anugerah... teruskan usaha ye

Nafira usof berkata...

Tahniah~ kalo dpt sijil nih mesti ade bonus lebih kan!kan!kan!
hehehehehehe

alohaiiiii.. sedapnye tgk box tuh~ terliur~

nohas berkata...

Alhamdulillah..untuk dua2 - sijil dan kotak besar PHD..memang puas makan..macam-macam ada..

Dayat Lucas berkata...

hye...tahniah... follow saya balik tau
http://lucascorner1.blogspot.com/

izan mama mia berkata...

tahniah...wah makan pon sedap

Khai♥Rin : anies berkata...

TAHNIAH3

QasehnyaRania berkata...

wow
tahniah kak
all the best.
salam maal hijrah juga

Chic Na berkata...

tahniah kak.. semoga terus berjaya di masa depan..