Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Selasa, 29 Oktober 2013

Elfirah Long selamat di Ijabkabul

Cik Bieha (baju merah) paling eksited nak bergambar dgn aunty firah


Hampir-hampir seminggu saya tak hapdate blog ni. Kekangan masa dan tugas di pejabat tak mengizinkan saya aktif ber blog. Rindu tu tuhan jer yang tahu nak BW rumah kawan-kawan.

Tambahan pulak Cik Bieha exam minggu lepas, so tumpuan 200% pada dia. Ceriti kali ini ialah......11 oktober 2013 Blogger Menuju satu impian, Elfirah Long selamat diijabkabulkan bersama pilihan hatinya En. Arbain di Jerantut Pahang. 12 Oktober 2013 majlis bersanding sebelah pengantin perempuan dan 13 Oktober 2013 majlis kesyukuran di sebelah pengantin lelaki. 

Perkenalan singkat antara mereka nampaknya membawa  ke jinjang pelamin. Syukur alhamdulillah, bercinta lama-lama pun tak elok juga kan? Semoga jodoh mereka kekal ke jannah dan dikurnaikan zuriat yang soleh dan solehah, amin. Mereka memilih Cameroh Highland destinasi Honeymoon. 






17 ulasan:

Aisy Nasiha berkata...

Wah...musim bz ye hujung tahun ni.. saya pun..tapi saya tak sedar diiri..curi juga masa update blog.....

Seronok ke kenduri ye...lawa baju n pengantinnya..semoga panjang umo kedua dua nya dan juga panjang jodoh..

Nurzakiah Hanum berkata...

musim kahwin nie

umi alya berkata...

tahniah buat pasangan pengantin

❤Kamsiah❤ berkata...

semoga mahligai yg dibina kekal hingga ke hujung usia..

Khai♥Rin : anies berkata...

igt kn elfira loy td ;-)
selamat pengantin baharu...
barakallahulakuma...

NzA berkata...

Tahniah moga kekal hingga ke jannah, suspen...ingatkn pelakon tuuu.

Ainim Suju berkata...

tahniah

Riedaffya ibrahim berkata...

tahniah buat pengantin...moga kekal selamanya

ANIM berkata...

pernah terbaca entry nea tentang elfira ni..

selamat pengantin baru:-))

QasehnyaRania berkata...

tahniah selamat pengantin baru buat mereka :)

Nurul Aini berkata...

Tahniah..Selamat pengantin baru. Comel sangat adik bieha. Akak Nealopah of course cantik. Sweet. ^___^

eita berkata...

selamat pengantin baru...cute yer pengantin...

HeNRieTTa JoSe berkata...

Selamat pengantin bru...

Kesuma Angsana berkata...

tahniah buat psgn mempelai & tq sudi mendoakan kesihatan Adik yer !

Deqla Manjew berkata...

tahniah.. selmt pengantin baru buat mempelai. comel.. =)

intanfirdaus247 berkata...

cik bieha comel sangat..ehe...selamat pengantin baru buat mempelai..semoga bahagia hingga ke Jannah..amin

Chic Na berkata...

manisnya cik bieha berbaju merah.. ;)