Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Khamis, 3 Oktober 2013

Saya tanya tapi kena gelak pulak




Lately samsung Tab saya memang slowwww sangat, nk bukak fb, main game pun punye lah lama nak appear gambar. Mula saya ingatkan quota limit broadband saya yang dah maksimum, tapi baru jer awal bulan. Finally saya decide pergi ke samsung plaza di Kuantan mintak tolong diorang format semula.

Kejadian semasa di Samsung Plaza apabila staff di kaunter bagitau saya, kalau format semua data hilang, contact, gambar dll.  Saya pun kata Ok, x apa, x kisah pun sebab dalam Tab saya memang tak ada senarai contact pun, foto-foto saya dah copy. Staff samsung tu 2 - 3 kali tanya, akak dah backup semua data???  Takut agaknya bila dah format semua data hilang.  

Saya pun tanya dia semula...... akak tak kisah pasal contact dan foto tu, cuma yang risau.......... Adakah Candy Crush saya akan kembali ke Level 1????  Hahahhahaha.... Sakan budak tu gelak. Errrrrr........Adakah saya salah tanya??? Penat Occay nak sampai ke Level beratus tuuuu !!! Jawapan pada soalan saya, bila dah link Candy Crush dengan FB, Level kita tetap seperti sebelumnya....LEGA !!! Selepas sejam Tab saya selamat di format. Makin seronok main Candy Crush! 






15 ulasan:

Deqla Manjew berkata...

hahahahahhahahahaah.... deqla sambung gelak pulak ye kak..jgn marah..adeyhh... betul2 lawak ni kak.. punyalah penangan candy crush..sampai cam gitu skali eh kak.. ;p

tp comel la cara akak bertanya tu.. nmpk ikhlas dan jujur gitu... hikhik..

ros_reeza berkata...

hihi.. Ros gelak manja je ye.. jangan marah :)
mahu tak risau, nak naik level pun bukan senang sampai dah beratus kan..

Sura Mohd berkata...

kita geng!kaksura pun suka gak main tu..:)

Nurzakiah Hanum berkata...

hahahaha

Khai♥Rin : anies berkata...

hahahahahahaha.... sm la mcm sy aritu tp sy cuma update je...pastu cpt2 bukak CC. lega...masih di tampok yg asal hehehehe

Riedaffya ibrahim berkata...

hahhahaa..sy pon nak gelak...uik, hantu candy crush jugak yee,,

Leeza Eelza berkata...

sekarang demam candy crush tengah melanda:)

❤Kamsiah❤ berkata...

hehehe...akak dok geram...sangkut kat level 181 dha berkurun dah...

Kesuma Angsana berkata...

hehehe KA dah lama tak main game ni dah !

Zamani Abe berkata...

Lol.. lawak la dikk

Zamani Abe berkata...

Lol.. lawak la dikk

HeNRieTTa JoSe berkata...

naseb baek link dengan fb...klu xlink...selamat sudah kembali ke level 1...

Aisy Nasiha berkata...

Haaa.. kagum saya ....

Mmg kagum tgk orang lain main ni smpai level ratusan... saya main 2 hari je lepas tu dah tak rasa nak teruskan pulak...

Nas berkata...

Haha!akak rasa akak pun akan tanya soalan yg sama.. salam kenal dik ^_^

QasehnyaRania berkata...

sy pon nak smabung gelak jugak la.itu yg dirisaunnya ye.. kuat betoi penangannya kan..hihi