Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Khamis, 4 Julai 2013

Konsep Tudung Islamik







Salam di hari khamis, tinggal beberapa hari jer lagi kita akan bertemu Ramadhan. Apa persediaan kawan-kawan nak menempuh Ramadhan? Yang penting puasa dah ganti ke belum? hehehe..... 

Oklah sebelum membebel lagi banyak, waktu lunch pun dah makin hampir. Perut ni macam-macam bunyi ada mintak di isi.  Berbalik pada gambar tepek kat atas tu, saya jumpa di Facebook ,sekadar perkongsian bersama, mengingati diri sendiri juga.

Kawan-kawan makan apa lunch nanti? saya nak makan...........ermmmmm. Jommm!!!!




29 ulasan:

Farah Waheda Wahid berkata...

nice sharing kakak nealopah... *_^ happy lunching... *_^

Asyifa Mustaffa berkata...

perkongsian yg bagus...:)
sy nak set no.3..sbb x penah mkn lgi carbonara tu..blanja boleh...? hehehe...

:: Cik Viva :: berkata...

bertudunglah dengan niat menutup aurat..huhu. Cam menarik jugak set pizza tu..nyumnyum..

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum kak nea, terima kasih sharing... insyallah, kita sama2 berubah ke arah kebaikan :)

Acik Erna berkata...

acik makan..udang masak lomak cili api

Acik Erna berkata...

acik makan..udang masak lomak cili api

MulutPayau berkata...

Terima kasih atas prkongsian dear....

Ira berkata...

Terima kasih sudi share..
insyaAllah, sama la kita check tudung kita :)

Selamat Datang Ramadhan :)

Nurzakiah Hanum berkata...

nice sharing

Syida Rasyidah berkata...

yang nombor tujuh tu ada nmpk hari tu.. sebijik kak..

Irfa berkata...

ramai dh yg bertudung hari ini lari dari maksud asal ;)
tepuk dada tanya iman

Deqla Manjew berkata...

byk yg perlu diperbaiki.. thanks sharing kakak syg.. hihi..

HeNRieTTa JoSe berkata...

thanks for the share...

NzA berkata...

InsyaAllah, cuba perbaiki diri kearah yang lebih baik.....

Alhamdulillah, setiap tahun akak akn gnati puasa brsama dgn puasa 6 di bln syawal...skrg ni sekadar lengkapkan diri dgn puasa sunat rejab n syaaban....

Kesuma Angsana berkata...

perkongsian yng bagus ni... tq yer. pizza tu best juga hehehe

Nafira usof berkata...

ilmu yang bagus pasal tudung tuh.. mekasih yer~

selamat menyambut Ramadhan..:)

Rosmiza Ali berkata...

Assalamualaikum..
Salam kenal dari Mieza..
Datang singgah & follow sini dari Mini Segmen Deqla..

Terima kasih atas peringatan ini.. Wah! Sedapnya makan lunch dia.. Glupp!

Aine Ainun berkata...

salam kenal.///

singgah dari GA deqla..=_done follow

Tihara berkata...

perkongsian yg bermakna, slow kita try tudung labuh insha Allah

Ann Ishak berkata...

khamis lepas saya makan ayam KFC, sesama adik beradik dengan pizza hut jugak :)

Masha Meisters berkata...

hyyep! salam kenal2...done follow!
dari segmen mini deqla norumara :)

bestnyer pizza!

Aisy Nasiha berkata...

mmg ingatan yang baik, harapnya ramai yang dapat amalkan

izan mama mia berkata...

nak bertudung biar betul2 kan,,tq share

Kesuma Angsana berkata...

singgah ptg & nak wish selamat menjalani ibadah puasa dan mudah2an amalan kita diterima Allah swt hendaknyer !

ummiross berkata...

Salam Ramadhan

Selamat menjalani ibadah puasa ye, moga amal ibadah kita diterima dan terbaik disisNya, insyaAllah.Maaf jua jika ada salah silap.

LYAfrina berkata...

tq for sharing

*

salam ramadhan darilya sekeluarga

❤Kamsiah❤ berkata...

ramai yg bertudung ikut trend hingga lupa matlamat bertudung...labuhnya mesti menutupi dada..

HeNRieTTa JoSe berkata...

selamat berpuasa...

hainom OKje berkata...

Memang sekarang ni mcm macm pesen tudung....cantik cantik jugak... tp mcm tak sesuai pulak OKje nak berstyle bagai hehe