Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Selasa, 2 Julai 2013

MBSB Cheeky Club





Lagi cerita pasal anak dara nealopah. Agak-agaknya dah jemu orang nak baca blog saya ni, asyik cerita pasal Cik Bieha jer.  Nak cerita pasal travel pun buat masa ni saya memang tak ada travel kemana-mana, nk cuti pun tak senang hati kalau kerja di opis menimbun. Kali ni nak kongsi pasal colouring contest anjuran MBSB, Cheeky Club untuk children savers. 

Syarat nk masuk peraduan mesti join atau senang kata bukak akaun Cheeky Club. Bayaran dikenakan RM30. RM20 masuk akaun Cheeky,  dan RM10 lagi yuran penyertaan termasuk makan dan minum. . Tapi yang Cik Bieha ni segala urusan buka akaun dan penyertaan cikgunya setelkan. 

Cik Bieha tak menang pun mewarna sebab dia mmg tak suka mewarna. Part kecenderungan tu mmg saya dah sedia maklum , kalau di rumah pun dia lebih rela buat soalan Matematik daripada mewarna. Tapi tak kisahlah asalkan dia happy join xtvt bersama kawan-kawan.

Selepas pertandingan mewarna, diadakan pula majlis anugerah kecemerlangan murid. Moh kita layan gambar sepanjang xtvt mewarna :


Bukan main excited Cik Bieha bila Cheeky pegang dia.


Warna cantik-cantik yer.........ermmm khusyuknya.

Persembahan silap mata oleh Mr Clown

Cheeky Dance...... semangat Cik Bieha duk depan sekali

Anugerah Kecemerlangan

Bangga sekejapp....

Ada potong-potong kek pulak untuk pelajar cemerlang

Tq Manja Hotel sponsor Kek  

Bergambar Kenangan.


Nealopah : Hari ni Cik Bieha Swimming di Sentoria Indera Sempurna, syarikat adik beradik Bukit Gambang Resort. Ada celebrate besday juga untuk murid yang lahir bulan Julai.



18 ulasan:

Farah Waheda Wahid berkata...

salam pagi Selasa akak...Farah baru berkesempatan melawat kakak Nealopah kesayangan saya ni... *_^...wah banyaknya aktiviti Cik Bieha yer...aunty pun x macam tu...

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum bestnya, bieha mula menabung ye. hehehe. bieha busy dengan aktiviti ye, jeles aunty tau ;p

Asyifa Mustaffa berkata...

mmg seronok ka bdk2klau xtvtnya mcm ni....

untungla ye bieha..smbut besday di sana sini...:-)

MulutPayau berkata...

Bnyaknya aktviti Bieha...
Tahniah utk Bieha ya....

Deqla Manjew berkata...

wahhh... tahniah bieha... budak cerdik bieha ni.. tgk kek nmpk sdp.. lagi2 anggur tu...hihi..menarik la program mcm ni...happening sgt..

Khai♥Rin : anies berkata...

amboiii best nyer kek dia...nk cikit bleh ;-)

HeNRieTTa JoSe berkata...

tahniah cik bieha...tahniah juga pada ibunya...

Kesuma Angsana berkata...

wah mesti seronoklah bieha yer

are_lin@yu berkata...

alahai comelnya dia..

Amanina Mads berkata...

bestnya bieha.. bercuti sakan

Riedaffya ibrahim berkata...

mesti seronok bieha kan...tahniah dpt pelajar cemerlang

QasehnyaRania berkata...

Alhamdulillah
tahniah buat cik bieha

xpa kak jji dia njoy dgn xtvt ni.

ANIM berkata...

sibuknya cik bieha..ada tokoh jadi pemimpin nanti..

NzA berkata...

xkisahlah bieha,walaupun xmenang yg pnting sertai acara.dpt pengalaman baru......biasanya ank2 yg minat math amat minat seni mcm 4FARAH akak..mrk sering kali ke peringkat negeri dlm prtndingan melukis poster n dlm masa yg sama mrk suka maths..setiap kali ada karnival akademik mrk brempat sering wakil sk ke prtandingan kuiz math....

Kasih Salina berkata...

Salam Nea Lopah..apa khabar? baru berkesempatan meniarah..seronoknya ada aktiviti camni untuk anak2..

izan mama mia berkata...

tahniah bieha,,,,

hainom OKje berkata...

Hepy Bezday Bieha

hainom OKje berkata...

Hepy Bezday Bieha