Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Khamis, 18 Julai 2013

Tupperware Raya




Hari ni masuk 9 Ramadhan. N3 wajib tiap-tiap bulan pasal tupperware. Kali ni katalog Raya 2013. Jualan bermula 1 Julai - 17 Ogos 2013. Kebanyakkan set tupperware raya ni bertemakan kaler purple dan pink. Memang ohsem lah kaler tu. Maklumlah  pink purple memang my peberet kaler. Tahun-tahun yang lepas biasanya kaler hijau. Kalau nak tengok details pasal katalog ni boleh klik Kat Sini


Tall Canister 10L

Katalog kali ni, nealopah grab Tall Canister. Buat isi kerepek merepek raya. hahahaha.....  Menambah koleksi yang telah sedia ada. Kaler pink dan hijau. Canister ni memag sesuai sangat untuk isi kerepek atau keropok di samping mengekalkan kerangupan dah tentulah rupanya yang cun.  Anggaran sekilo ke 2 kilo kerepek boleh muat dalam canister  ni. 

Ok jom sambung buat kerja dan pikir2 nak masak apa untuk iftar hari ni. Ada idea tak?? Cerr komen cikit =)





24 ulasan:

Aisy Nasiha berkata...

wah cantiknya yg isi kerepek ni... nak beli jugala

Nurzakiah Hanum berkata...

cantiknya

ieda immi berkata...

cantik2 ... aduh dah banyak brg tapaware kat umah , x sanggup nak nambah ekkee ;)

Asyifa Mustaffa berkata...

cntik..buat isi kerepek pun ok ni..besar tu...

Nisah Idham berkata...

suka akak kumpul tupperware ye.. hehhe nisah kumpul balang je ngeh ngeh ngeh..

MulutPayau berkata...

Comelnya warna pepel tu....

fairus mohamad noor berkata...

salam ramadhan # 9..
tupperware pun nak beraya jugak kan..ehe

izan mama mia berkata...

wah cantik arr kalau dapat pink caler

Lynn Munir berkata...

Saya suka warna purple tu...awww.

ejulz berkata...

suka pepel.. hehe

Liza berkata...

cantiknyaa, berkenan rasa..

Deqla Manjew berkata...

cantiknye.. peminat brand tupperware akak kite ni.. hihi.. idea xde la kak.. sendiri pun pening nk mkn apa berbuka nnti.. ;p

psstt.. ye kak.. peminat tegar SRK mmg gitu. haha

❤Kamsiah❤ berkata...

cunnya kaler t/ware tu...ceria ja..

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum kak nea. wahhh cantiknya. nak beli, tapi taktau nak letak apa dah. banyak sangat barang kat rumah tu >_________<

Pokok Manggis Depan Rumah berkata...

cantik..
Boleh guna masa raya nanti :-)

aTieYusof Family berkata...

cantik nya purple..:)

pinky berkata...

cantek....kita nak beli tupperware air tu...tp blh ke beli satu jer????

Kesuma Angsana berkata...

mmg very nice color lah !

Chic Na berkata...

agaknya mesti dah penuh koleksi tupperware kat umah akak kan.. ;)

adianiez AIDA berkata...

aida pun tangkap canister 2 biji. nak isi kopok and kepek kan :-)

Khai♥Rin : anies berkata...

cantik nyer...bleh sy mengendeng kt kakak sy nnt heheheh

NzA berkata...

warnanya sgt2 menawan.

Nafira usof berkata...

wahhhh.. tiap2 bulan tambah koleksi.. mmg syok abes~

QasehnyaRania berkata...

cntik ni buat isi biskut raya.hihi
kat bazar saya niaga ponada yg jual brand tupperware juga