Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Khamis, 11 Julai 2013

Salam Ramadhan

Harapnya belum terlewat untuk saya ucapkan Selamat menjalani ibadah puasa kepada semua rakan-rakan di alam maya ini. Semoga ramadhan kali ini akan lebih bermakna buat semua. Sebenarnya saya nak letak n3 ini sehari sebelum puasa, tetapi line internet terlalu slow, terpaksalah di tangguhkan hingga ke hari ini. 

Sedikit pantun ramadhan buat kawan-kawan semua :)


Jika jiwa tinggalkan badan
Maka nafas berhembus pergi
Jika hadir bulan Ramadhan
Maka mari sucikan diri

Disana gunung disini gunung


Ditengah-tengah pulau dewata,
Bila dosa sudah menggunung
Ramadanlah penawar ubatnya

Dara kucir terbang tinggi
Dara balap terbang kencang,
Ramadhan di nanti datang  lagi
Segala salahku mohon dimaafkan







27 ulasan:

fairus mohamad noor berkata...

SALAM RAMADHAN&SELAMAT BERPUASA YE

Masya berkata...

kene komen dgn balas pantun jugak ker?? hihihihi ... x payahlah yer...

selamat berpuasa dan salam ramadhan.. moga diberi kesihatan yg baik ..

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum kak nea, selamat berpuasa. hehehhee

:: Mrs.Eady :: berkata...

selamat berpuasa..

Kakzakie berkata...

Selamat berpuasa dibulan ramadhan
utk Nabihah juga rakan
biar pun letih kelaparan
ganjaran besar Allah janjikan

Selamat berpuasa dari kakak juga

Nurfaezah Abdullah berkata...

selamat berpuasa kak ^^

Kesuma Angsana berkata...

tq sama2lah kita !

Nurzakiah Hanum berkata...

salam ramadhan

Deqla Manjew berkata...

salam ramadhan.. selmt berpuasa kak..! =)

Asyifa Mustaffa berkata...

selamat berpuasa...:-)

Khai♥Rin : anies berkata...

salam ramadan...

cik bieha pose dak? ;-)

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ berkata...

slmt brpuasa:-)

NzA berkata...

selamat berpuasa n slamat berbuka ye....

(Lizz) http://haslizalizz.com/ berkata...

Selamat berpuasa najihah...buka apa hari ni?

MulutPayau berkata...

Selamat menjalani ibadah puasa....

Nurul Aini berkata...

Salam, akak..rindunya dekat akak. Dah lama sungguh tak singgah blog akak ni. Salam ramadhan juga kak. Rindu nak tengok gambar adik bieha ni.. <3

Fizi Zaidi berkata...

salam ramadhan dan selamat berpuasa kak..:D

izan mama mia berkata...

selamat berpuasa

Fiza Rahman berkata...

Salam ramadhan & selamat berpuasa.

ANIM berkata...

salam ramadhan nea dan cik beiha

Nafira usof berkata...

salam Ramadhan dan selamat berpuasa jugak~

QasehnyaRania berkata...

salam ramadhan dari saya juga

Aisy Nasiha berkata...

jenguk nealopah ni, lama tak update blog, bz ke? apa citer bulan puasa ni?

hainom OKje berkata...

Salam Ramadhan utk awak jugak Nelopah hehe

jaakechik berkata...

salam ramadhan jugakd ari jaa!

Riedaffya ibrahim berkata...

salam ramadhan buat mu yunk..da lama x kesini...busy skit

QasehnyaRania berkata...

selamat berpuasa juga buat akak