Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Selasa, 16 April 2013

Herbalife



Salam Petang kawan-kawan. Nealopah dah mula BW rumah kawan2, masih ada yang tak sempat nk singgah, mintak maaf bnyk2 yer...Ambil masa nk BW sebab hari ni kepala berdenyut2 sakit, Badan pun rasa nk demam. Nak makan pun tak berapa selera.... bajet kurus kalau tak makan.  hahahaha. Tak ada ke maknanya, solusi kepada peningkatan keGEBUan tubuh badan ni saban hari, kena kurangkan makan.

So sekarang Nealopah akan shake herbalife pagi dan malam. Makan cuma waktu lunch. tengok berapa lama bole tahan pulak kali ni.  Berdiet dengan herbalife mmg best sebab nutrition nya pelbagai flavour. Pilihan Nealopah biasa Tropical Fruit @ strawberry. Kalau d tambah dengan pengambilan protein, kompom u olls sendawa lepas minum ni






24 ulasan:

Riedaffya ibrahim berkata...

berapa rege utk dua produk ni dear?

ANIM berkata...

All the best nea lopah...

Irfa berkata...

tahniah..berjaya juga awak beli satu set penuh.saya mampu beli teamix je
tp harap dapat beli set penuh nanti
hehe

Nisah Idham berkata...

haishh ramai yg duk sebut2 herbalife ni. terasa macam nak cuba je.. hehhe

aini shahroni berkata...

baru nak try guna herbalife..hehe

Tihara berkata...

nak try tapi tak cukup bajet ag..good luck lopah .. :)

Si Matatajam berkata...

M pun dah pernah try herbalife tahun lps..susut 10 kg... Salam kenal.. M singgah dr blog Deqla

Acik Erna berkata...

assalam nealopah..acik pun dah 2 minggu cuba..tapi belum susut lagi..agaknya faktor umur kot kan..

Chic Na berkata...

semoga berjaya kak. hehe..

(Lizz) http://haslizalizz.com/ berkata...

caiyok2...lepas ni kurus ni mesti rampingkan...

MulutPayau berkata...

badan akak pun makin mngembang...teringin jugak nak cuba herbalife ni..

Kuazue Mohd berkata...

huyoi..nea lopah terai herbalife...klu budget acik azue ada..mau nak terai juger..t hapdet perkembangan yer...

Love Me Plz berkata...

hamboi akak.. da mnum herbalife plk daa..
klau ok jgn lupe bg testimoni tauu.. IF pun nk cuba jugak. hihi

Aisy Nasiha berkata...

semoga berjaya kuruskan badan...

ashra berkata...

gud luck.insyaallah...konsisten boleh punya =)

NzA berkata...

lepas ni kalah la neelofa.....hehehe...gud luck. moga brjaya.

Deqla Manjew berkata...

wahh... slim river la akk pasni.... chaiyok2...;)

Nurul Aini berkata...

Ada perisa coklat kan kak..Hehe..saya pernah cuba..sekali je..untuk testing. Lepas minum tu asyik sakit perut je..hehe. Lepas makan nak terbuang..Pantang makan, mesti terbuang. T_____T

Ena's Palace berkata...

hamboiii...mengurangkan kegebuaan nampak...gud luck! usaha tangga kejayaan...

ros_reeza berkata...

moga berjaya :)
nanti share kan perkembangan ye :)

AyueJean AJ berkata...

Semoga cepat sihat kak..

AyueJean AJ berkata...

Semoga cepat sihat kak..

MaMa Rey berkata...

pernah cuba produk ni..memang bagu utk kesihatan..

adianiez AIDA berkata...

teringin nak consume herbalife...
but lom survey terperinci...