Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Ahad, 14 April 2013

Karipap Pusing bonda Elfirah Long






Dah lama mengidam nak makan Karipap pusing air tangan bonda elfirah long, Akhirnya dapat juga...juadah minum petang hari ni, Karipap pusing yang dibeli dari blogger Elfirah Long. Memang sangat sedap, inti kentang yang tak berapa pedas, kulit nya pun rangup. Cik Bieha makan 4 biji. Jangan tak caya! hehehe

 RM5 sebungkus, ada 15biji. berbaloi sangat harganya. Size karipap ni jugak besar.

Penduduk sekitar jerantut lagi mudah nk dapatkannya. Hubungi Puan Sharifah ( 09-2663455 )

 Antara karipap yang sedap pernah nealopah rasa


Boleh jadi model karipap Athirah ni.

P/s  : Bukan tujuan nak iklan, sekadar perkongsian....



23 ulasan:

ANIM berkata...

yg teringin nak cuba sebab ada "elfirah long" tu..

NinaAz berkata...

Wah. Bestnya. Nak beli jugakkkkk

Nurzakiah Hanum berkata...

sedapnya

Riedaffya ibrahim berkata...

wah..nampak sedap aje..tp jauh le nak ngoder..mcm x caya cik bieha habis 4 ketul..hee..

LiLy @ MaMaQiStInA berkata...

Nampak sedap tu..nyum²..

Tihara berkata...

sedapp..karipap ni my fav ever :)

(Lizz) http://haslizalizz.com/ berkata...

ermm sedap...family kiteorang memang suka beno ngan karipap pusing ni...tambah2 kalo ader daun kari lagi best,...

Aisy Nasiha berkata...

Nampak sedap je tu. Kalau dekat dgn kuantan, nak juga menempahnya....

Ratu Hatiku berkata...

Sedapnya...nak order jauhlah pulak...

Deqla Manjew berkata...

tgk athirah ngap karipap tu terliur la pulak.... huhuhuhu...

Nafira usof berkata...

waahhhh.. sedapnye~
makan panas2.. lawan plak ngan teh tarik! *nanges~

Kesuma Angsana berkata...

nampak sedap, harga pun ok je

aTieYusof Family berkata...

Sedapnya Karipap pusing...
lama tak makan...:)

❤Kamsiah❤ berkata...

kalau kulitnya ranggup dan tak berminyak,mmg akak suka makan..

NzA berkata...

sedapnya...mesti rangup + nyum..nyum....lapo la pulok!!!

Maria Menado~ berkata...

wah.. bestnya tengok.. saya suke karipap kentang yg pedas.. hehe.. jerantut.. temerloh tak ada ke kak. hehe..

Chic Na berkata...

terliur tgk model makan karipap. hehe..

kak utk harga boleh tengok sini k.
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.496589047061850.1073741827.271639592890131&type=3

Nurul Aini berkata...

Sedapnya..saya suka karipap..donut tak suka..hehe. Alahai..jerantut kak? jauh juga tu..hehe.

intanfirdaus247 berkata...

kak intan memang peminat karipap...sedapnya nampak..karipap pusing ada sorang makcik kat area umah kak intan pandai sgt buat..sekali beli , kak intan tolong beli kat dak2 opis sekali...la makcik tu x tau nape x niaga dah..

Fiza Rahman berkata...

Murahnya. Banyak plak tu.

Si Matatajam berkata...

Nampak sedap tu... Ada jual kat Langkawi tak?

AyueJean AJ berkata...

Wahhh..
Kelas nama... =D

umi alya berkata...

g k'tan tak lalu ikut sana le, ruginya..