Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Isnin, 8 April 2013

Rindu


 
  • Saya rindu nak BW tanpa perlu tergesa2
  • Saya rindu nk join segmen
  • Saya rindu nk  baca kisah kawan2
  • Saya rindu nak mengemas rumah maya ini
  • Saya rindu nk tukar langsir baru
  • Saya rindu nak memasak
  • Saya rindu nk cuba resepi baru
  • Saya rindu nk berkongsi resepi
  • Tapi .................



v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
 
 Saya betul2 sibuk sekarang dengan kerja-kerja di pejabat
Terima Kasih kawan-kawan yang masih sudi jenguk blog ini.
Doakan saya dapat selesaikan segala nya dengan segera.
 
 
 
sumber foto : gugel

22 ulasan:

LiYa HaNiF :: berkata...

Semoga dipermudahkan segala urusan ye.....

Mimie Najib berkata...

semoga dipermudahkan segala urusan akk.. jgn tergesa2 kak..nti tersilap, pening dibuatnya.. :)

Mat Som berkata...

Sibuk lebih baik drp termenung sdri
Rehat yg cukup sgt penting, agar bangkit hari esok dgn semangat waja

Harith Iskandar berkata...

sy pun rinsu tp xtau nak rindu kat sape..ehehe

Harith Iskandar berkata...

sy pun rinsu tp xtau nak rindu kat sape..ehehe

Nieyxzha Hassan berkata...

Takpe..settle mane yg penting dulu..free nnti sambung bw ^^

NinaAz berkata...

Semoga urusan dpermudhkan ♥

(Lizz) http://haslizalizz.com/ berkata...

waahh busy betul ni...menimbun kerjanyer tu...
takper rilek2 dulu k...nanti bila dah ok...baru berblog laju2...

Chic Na berkata...

wahhh membukit dah tu kak. setelkan mana yg penting dulu k. :)

Riedaffya ibrahim berkata...

dear...banyak keje ye...slow2 ye...nnti i nak ceduk resepi dari nealopah lagi,...

umi alya berkata...

kalu le fail2 menimbun cenggitu, akakpun stress

Asyifa Mustaffa berkata...

menimbunnya.....!
x pe...pelahan lahan...ada masa baru bole buat sikit2...:-)

Deqla Manjew berkata...

perghh byknye keje akak..xpe kak, slow2 k...

Tihara berkata...

kerja banyak eh, take your time nea, akak pula time baby tido baru bleh bw :)

AyueJean AJ berkata...

Dahulukan mana yang patut kak... =D
Nanti dah settle lepas2kanlah rindu tu... =D

Ratu Hatiku berkata...

wah...bz betul tu..

Ratu Hatiku berkata...

wah...bz betul tu..

Kesuma Angsana berkata...

ok xper faham sgt take yr time yer

Nafira usof berkata...

hehehehe.. buat lah keje dulu.. nanti boss marah plak. dah abes semua kerja.. baru sambung blogging k~

intanfirdaus247 berkata...

lopah..xper ..buat keja dulu..bw tu anytime....:)) kag kerana blog abes semua keja tergendala...;))

* ikan masak gulai tu boleh je guna ikan kembung

ashra berkata...

takpe.buat yang mana penting dulu k?
saya pun sama,lambat nak BW...tapi saya pasti datang

papepun,semoga urusan dimudahkan ya,

Nurul Aini berkata...

Akak busy ye..Rindu gila2 dengan akak..hehe..lagi sekali. Tak apa kak..selesaikan dahulu kerja2 akak, nanti dah selesai..sama-sama kita beronok-ronok(seronok2) ye kak.. hehehe.^____^