Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Rabu, 10 April 2013

Tupperware LOVE



Yang di tunggu dah tiba, One Touch Canister Junior with prints dan soup bowl. Hilang stress bekerja sekejap dapat Tupperware ni. Ni lah org pompuan kategori mak2, dapat Tupperware pun dah heppy sangat. Makllum lah peminat Tupperware tegar. Suka dengan 2 benda ni sebab kalaer pink dan Purple. Sangat Ohsemm! Harga nya pun berbaloi sebab sekarang ada sale. 

Crystal Soup Mug (2) 460ml
Rm34.10 


One Touch Canister Junior (3) 2.0L 
RM 74.00

Buy 2 sets and Save more!
One Touch canister Junior (6) 2.0L 
RM129.00

Saya beli 4 set one touch, so dapat 12 biji semuanya ! Wink...Wink...juling mata en asben jeling kalau tau ni. hahahaha ...Ooopppss..Saya share dengan opismate ni. Harga tu pun belum tolak harga ahli 25%. Ada bnyk lagi yang menarik, tapi bajet bulan ni utk tupperware cukup sampai itu sahaja. Bersambung di katalog akan datang.

Katalog gambar yang ni yer. ( 1 April - 11 May 2013)

OK ...SAMBUNG KERJA SEMULA ;(

24 ulasan:

Riedaffya ibrahim berkata...

wah sy pon teruja tengok dalam katelog baru ni...cantik kan ngan love2 tu..banyak beli ye..?buat koleksi ke yg?

Nurzakiah Hanum berkata...

cantik kan

nens cellection berkata...

nens pon giler tapeware ni..bestkan dpt tapeware ni..hehe

intanfirdaus247 berkata...

cantiknya lopah..suka tau akak tgk..hehe

Farah Waheda Wahid berkata...

memang betul2 sangat suka tupperware ni..ekekeke...kakak nealopah...cousin saya pun active mender ni...dia stokis mender ni...

Masya berkata...

cantiknya.. tapi semalm baru beli tupperware yg kwn opis lelong² hahahaha.... tgk yg ni cantik pulak.. nafsu².. tergoda...

Fadilah Aziz berkata...

best produk tupperware ni:)

AyueJean AJ berkata...

Cantiknya tupperware tu.....

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum. cantiknya.. pandai beli ye :)

Seneorita Baharin berkata...

wahh3 bestnyaa dapat tupperware tu, hehe, chantekk la kak neoloah.. :D

❤Kamsiah❤ berkata...

cantiknya...saynag nak guna hehe..akak pakai brand apple lady ja

NzA berkata...

itulah minda terapi org2 perempuan....

nurbijen berkata...

saya mmg suka kumpul tupperware... mmg terapi tgk design nya yg cantik2 tu :)

Tihara berkata...

bestnye beli tupperware :)

aLyNnZ berkata...

Kite sama kegilaan..giler tgk tupperware..syiokknyer alynn berkenan soio bowl tu. Sweet sgt warnanyer..geram..tupperware walaupn mahal tahan bertahun berbaloi2

Chic Na berkata...

aah pelik jugak knp golongan mak2 ni suka beli tupperware banyak2. kikiki..

Nafira usof berkata...

zura pon minat jugak.. tapi x mampu! keh keh keh.. sudahnye gi kedai 2 ringget beli bekas plastik banyak2 feeling2 tupperware.. muahahahaha

Deqla Manjew berkata...

jenama tupperware mmg bgs... cantik & tahan...

ashra berkata...

menarik! cantik canister tu.
Saya pun minat tupperware,tapi tak lah kumpul selalu =p kena beli sket2..hehehe.mahal lah jugakkan.tapi diakui,kuatliti tip top

Kesuma Angsana berkata...

nampak menarik lah tupperware

LYAfrina berkata...

skarang design Tupperware dh cantik2 kan..harga mahal sesuai dgn kualitinya

deno berkata...

cantik2!!! :)

Maria Menado~ berkata...

macam akak saya.. design baru sume nak beli. almari dia penuh tupperware. asal beli satu, senyum lebar sampai telinga.. tau dah.. "adelah tupperware baru tuu.." abg ipa sya ckp. hehe..

Nurul Aini berkata...

hehehehe....akak, saya tahu dah,,memang suka tupperware ni..hehe..kalau saya pun rambang mata..suka sangat2..