Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Khamis, 25 April 2013

Laksa Penang Detik 11 malam

U olls penah tak tetiba teringin nk makan sumthing, tahap teringin tu 300% lah dari biasa heheheh?Kalah orang peknen mengidam. Hal ni terjadi malam tadi, tengok jam dah pukul 11 malam. Teringin nak makan laksa penang tapi nk beli kat mana malam2 buta ni kan? Bukak peti doreamon ada semua bahan, bunga kantan, kesum, ikan, cili dah siap blend, timun. Ok....mulakan operasi membuat laksa..... Lepas dah siap masak, kejutkan En. Asben tengah tido ajak makan sekali. Makan sorang kompem lah bosan!

 Masih ada baki, tapau ke opis pulak mkn bersama opismate


makan bersama keropok, comfirm lah pinggan saya ;)


25 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

sedapnya

Irfa berkata...

baru kejap makan laksa
tp kelantan version..santan berlemak
saya pun suka penang version
makan ngan petis..perghhhhhhhhhhhhhh

Deqla Manjew berkata...

untung mmbe opis akak... dpt mkn laksa... ;)

CeqGu berkata...

aduhaiii sampai hati nealopah masak laksa tak ajak cikgu sekali. dah la kat brunei ni payah nak jumpa laksa sedap

intanfirdaus247 berkata...

haaaaa???? lopah wat laksa tengah2 malam...dasyat tol...

Sheila Salim berkata...

assalamualaikum kak nea. sedapnya. bolehlak masak hampir tengah malam ye. entah2 cik bieha bakal dapat adik kut. hehehhee :)

pinky berkata...

sama...duk teringin laksa jugak ni....nmpknya kena cari bahan2 ni...buat jgk syok...=)

anis suryanie berkata...

wahhh!! hebat ni... kul11 mlm pun smpat lagi akak buat laksa nahhh... nti esok2 lau ngidam laksa cari akak je lahh.. hehehe

aLyNnZ berkata...

sedapnyerr..dah lama tak mkn laksa..menyelerakannnn

Sura Mohd berkata...

nak sikittt..rajinnya..malam2 sempat lg masak..kalau akak malam2 suka buat kek jer..:)

Riedaffya ibrahim berkata...

rajinnye...11 mlm bole masak lagi kat dapur..

AyueJean AJ berkata...

Sedap tu......
Supper laksa..

Nafira usof berkata...

masak sendirik laksa ngah2 malam??
perrghhh.. kagum habes~
kalo zura~ mau bantai tido jer.. makan dlm mimpi jer lah.. tu pon kalo mimpi~ ahaks~

Ratu Hatiku berkata...

sedapnya.... feveret saya laksa...kalau mkn leh bermangkuk2... :D

Tihara berkata...

eh makan ngan kepok tu pinggan ahkak jugaks, fav akak makan dgn keropok..bestnya kalau ngidam+rajin macam nealopah :)

❤Kamsiah❤ berkata...

hehe...tu dah macam nak bersahur dah tu...akak time tu dah 2,3 episod bermimpi..

Kesuma Angsana berkata...

rajinnyer melaksa mlm2 gitu.... done clik2 nuffng juga yer

KY berkata...

makan tangah malam? heeehee..bahaya juga untuk kesihatan..., tapi KY pun mc tu juga kalau nak makan tak kira time heee

NzA berkata...

Aduyai....rajinnya...kalau akak lbh memilih utk lena beradu drp bangun masak....hehehe.....

ANIM berkata...

baru nak tanya dimana gerangan gerai laksa istimewa ni...huhu...
rupa2nya air tangan sendiri..heee
teruk mengidam nih

eita berkata...

malam2 sempat lagi masak..memang rajin lah...


sedapnyer...terliur lah plok

Chic Na berkata...

rajinnya akak. kalau cikna dah teringin tu mmg takde mood nak masak dah. kena beli jugak. kikiki..

azievee berkata...

Yang memang suka dengan laksa penang...ayooo terliur sudah...hihihi

Nurul Aini berkata...

My favourite..saya memang hantu laksa..alahai..sedapnya..hehe. Padahal baru 3 hari lepas umi saya buat..nak lagi. Setiap hari makan pun tak jemu.

Si Matatajam berkata...

Mak aiiiiii..tengah mlm pun jadikkk...Rajinnya..mmg mengidam akan ni..hik hik... Terlioq plak M tengok laksa ni