Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Rabu, 3 April 2013

segmen: Pencarian Bloglist Blog Fizizaidi

Assalamualaikum b.t.w

Pencarian bloglist blog Fizizaidi | ditutup pada 13 April, bersemperna dengan hari kelahiran fizi sendiri.hehe Merupakan segmen ke-2 untuk tahun ini. Korang yang dah follow blog fizi boleh menyertai segmen ini ye


Top referral ada ganjaranya.hehe  Harap dapat sokongan dan sambutan yang baik.


syaratnya mudah saja..cuma...

Follow blog Fizizaidi dan like FB fizizaidi.
Copy tajuk enrti 'segmen: Pencarian Bloglist Blog Fizizaidi' dan pastekan.
Copy and paste code dibawah pada entri sahaja.
Tinggalkan link anda pada ruangan komen.

Fizi ulangi...Top referral ada ganjaranya.hehe  Harap dapat sokongan dan sambutan yang baik.
^__^


IBU2 BAPAK2 KALAU NK JOIN KLIK SINI

19 ulasan:

Aina Areen berkata...

goodluck :)

LiLy @ MaMaQiStInA berkata...

All the Best..^^

eita berkata...

selamat bersegmen

mama aryan berkata...

Selamat bersegmen

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

selamat bersegmen kak :-)

Chic Na berkata...

selamat bersegmen kak. :)

NinaAz berkata...

good luck yaaaa!!!

Nafira usof berkata...

good luck~
selamat bersegmen~

Deqla Manjew berkata...

selmt bersegmen kak...

p/s : kak.. deqla mintak maaf yer.. ikotkan nk je deqla pos yg salinan asal ni ke dia..

Mimie Najib berkata...

selamat bersegmen kak neo lopah.. guudluck! :)

QasehnyaRania berkata...

selamat bersegmen

Kesuma Angsana berkata...

gd luck yer

Mar Haini Abdul Rahim berkata...

gudluck kak :D

NzA berkata...

gud luck.....

Seneorita Baharin berkata...

Good luck akak nealopah! :D
tahniah sbb menang GA dr mak dara, dah letak akak dekat my meletopz bloglist ^____^

KY berkata...

segmen ye? apa2pun good luck

izan mama mia berkata...

slmt bersegmen mg bertuah

pha is berkata...

datang singgah sini dari segmen yg sama..
good luck...

Nurul Aini berkata...

Semoga berjaya ye kak. ^____^