Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Jumaat, 12 April 2013

Warna Warni PRU13

Orang naikkan Wau dengan tali, tapi yg ni dgn kren. hebat betul!



Dimana-mana pun dh terasa bahang PRU13, perang bendera ni dah jadi suatu hiasan landskap pulak. Bendera tak d gantung seperti dulu2 di tiang2 sahaja. Mereka ni lebih kretif dan inovatif. Nealopah ni tengok pun boleh tergelak sorang2.

Yang ni paling cantik, kalau perasan, ada cincin kat belakang tu.. handbag tergantung dengan harganya sekali.. dalam maknanya tu. hehehe

Di Terengganu, naik kerbau ke lembu tu? Kalau nk p Putrajaya ni bila lah baru boleh sampai. Hehehe

Permandangan di Kota Bharu Kelantan


SELAMAT MENGUNDI KAWAN-KAWAN, BUATLAH PILIHAN YANG BIJAK

SAYA INSYAALLAH AKAN MENGUNDI AWAL KERANA BERTUGAS DI HARI PILIHANRAYA.


Sumber : facebook

p/s : Alhamdulillah sempat jugak saya publish n3 yang dah 2 hari terperuk dlm draft. Terima kasih yang sudi singgah, sy BW anda slow2 yer kerana sy masih dalam status 'Sibuk lah sangatttt..' hehehe



20 ulasan:

Nasuha berkata...

wow...besarnya lyng kt gmbr atas tu..

Chic Na berkata...

waaa meriahnya. tak pernah tengok lagi yg kreatif2 mcm tu. huhu..

ashra berkata...

wow....meriahnye...pru kali ini...berlumba lumba lawan poster..hehe

Nafira usof berkata...

cantek lah hand beg tuh~ kreatif sesangat dorang nih~

Ratu Hatiku berkata...

wah....meriahnya...mcm2 saiz, bentuk ada.. :D

umi alya berkata...

waduhhhhhhhhhh kreatif sguh sahabat2ku...

Tihara berkata...

haha saya ada share dlm fb :)

LiLy @ MaMaQiStInA berkata...

Cantik²,..sangat kreatif lah..

Riedaffya ibrahim berkata...

wah...yg layang2 besar tu area marang...kalo lalu ke bndar ternampak la...mmg besar la...kalo yg len2 tu kt mne erk?

NzA berkata...

area kelate n ganu meriah dgn bendera parti2 politik ttp kt area akak sepi jerrrr.......selamat mengundi....

nurbijen berkata...

hihihi, tgk gambar2 tu dah terasa bahangnya... selamat mengundi :)

Aimaniman Ezaiza berkata...

Best tengok 'mereka' berperang nak meraih undi kita, time ni le kita 'boss' mereka 'kuli' .. baru dia orang tau 'pentingnya' pengundi.. mungkin kerana 'kita' sorang mereka say gud bye pada putrajaya., jadi gunakan peluang yg ada secara berhikmah..

Zamani Abe berkata...

sesuatu la beg tangan tu.. hehe

Norizan J berkata...

perg... perang bendera di mana-mana...

Deqla Manjew berkata...

wahhhh kreatif dlm berpolitik... ;)

Kesuma Angsana berkata...

mmg tengah rancak lah skang ni !

Maria Menado~ berkata...

dulu perang poste.. skrg perang apa pulak ek... hehe.. perang design ke. hehe. besornya wau tuuuu.... giant! hehe.

Nurul Aini berkata...

Wah...dassshyattttnya..hehe.Selamat bertugas kak ye. Ehem2..akak undi apa..hehe..undi adalah rahsia..heee. ^____^

intanfirdaus247 berkata...

perang bendera ..hehe..aduhai kak intan nak keriau la dengaq lagu kat blog lopah..sedih..tersentuh semua ada sebab teringat kisah dulu2..hehhehe

AyueJean AJ berkata...

Macam2 bentuk ada...
Meriah...
Lepas PRU memasing tak kutip balik terus jadi sampah..