Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Isnin, 29 April 2013

Pertama kali mengundi




Sangat2 bz lately,dah hampir 4 hari tak update blog, apa tah lagi BW, maaf yer kawan2.. Rutin harian yang sangat padat, nama jer weekend tapi bz bebenor. Kalau ikutkan hati, mau jer sejam sekali nak update blog. Tapi apakan daya......

Memandangkan nealopah bertugas pada 5 mei ini jadi, hari jumaat lepas terima kertas undi pos. Pertama kali mengundi mmg sangat2 excited. di sebabkan tak berapa familiar dengan semua calon terpaksalah nealopah gugel setiap calon yang ada di perlimen dan negeri. Insyaallah akan membuat pilihan yang bijak. 


Nota : Kawan2 mengundi di mana? Semoga bijak memilih calon yang benar2 layak d gelar pemimpin. INI KALI LAH !


19 ulasan:

Chic Na berkata...

betul tu. cikna pun tak sabar nak mengundi. ;)

Asyifa Mustaffa berkata...

x sabar gak nak tggu 5 mei ni...2nd time ngundi.....:-)

anis suryanie berkata...

anis pun 1st time gak kali ni.. hehehe.. ini kalilah!

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum kak nea. bestnya mengundi post ye? sheila undi ahad ni. hehehe. tak sabarnya :)

Tihara berkata...

dah ngundi dah, moga dah buat pilihan tepat..selamat mengundi semuaa :)

Ratu Hatiku berkata...

Selamat mengundi ya.. :)
Undi kt KL jerk...

:: Cik Viva :: berkata...

macam tu ke kertas undi?? tak penah tengok...hehe. Tapi ahad ni kita pangkah ye..

Nisah Idham berkata...

Selamat mengudi ye. Nisah mengundi di perak tahun ni. hehehe

Nafira usof berkata...

zura mengundi di terengganu.. hubby pon sama~ so, balik kampung lah kita~

zura kali nih dah 2 kali ngundi~:)

selamat memangkah~

NzA berkata...

akak pn xsabar nk kelik mengundi di kelate.......

nurbijen berkata...

sedih tak dapat mengundi... org UK dah mengundi pos Ahad lepas :(

Deqla Manjew berkata...

selamat mengundi kak... =)

Deqla Manjew berkata...

selamat mengundi kak... =)

Farah Waheda Wahid berkata...

selamat mengundi kakak nealopah...

awww...u are so sweet akak... thanks sebab sudi rindukan kita...yang sebenarnya Farah pun sangat rindukan akak...terdetik juga dalam hati...he he he...sungguh x tipu...

Kathy Rbain berkata...

jemput join segmen kathy sis..
http://coretanhatikathy.blogspot.com/2013/04/segmen-kathy-mencari-bloglist-mei-ogos.html

Riedaffya ibrahim berkata...

cewah..da mengundi ye..bagusla kalo da memilih yang terbaik..INI KALI LAH..

Kesuma Angsana berkata...

slmt mengundi yer !

Nurul Aini berkata...

Akak sayang..selamat mengundi. Saya tunggu 5 tahun akan datang lah baru boleh mengundi. ^___^

intanfirdaus247 berkata...

akak ni kalau ikutkan kali ketiga ngundi..pes time dulu memang debar giler..takut semua ada..hehe...
p/s: nanti kak intan survey nak cari supir