Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Khamis, 23 Mei 2013

Baju Peplum

Ala-ala Jamu Mak Dara

Entri santai sebelum balik kerja. Sesaja nk buat n3 petang-petang...kerja pun dah beres. Mood happy sebab esok cuti. Horeyyy!!!! Kembali ke tajuk asal, sana sini orang duk pakai baju peplum. Kat Facebook, pasaraya pun ramai yang jual Peplum. Kira memang trend sekarang orang pakai Peplum. Tempias tu terkena kat anak dara nealopah, Cik Bieha pun nak ber Peplum jugak. Tengok gambar kat atas tu, posing pun dh macam tokey Jamu Mak Dara. Hehehehehe..

P/S : Selamat bercuti kawan-kawan ! U olls kemana cuti 3 hari ni? 


19 ulasan:

nurbijen berkata...

bukan main bergaya lagi cik bieha dgn peplumnya... cantik :)

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum kak nea. comelnya cik bieha! hhehehe maknya, jangan marah anak tu dah jadi model baju :)

ANIM berkata...

ingatkan mamanya yang berpeplum..
kak ni memang out of look kalau berpeplum

Aisy Nasiha berkata...

Mmmm..cik bieha dah pandai request baju bergaya ye..ni yg syoknya ada anak pompuan

Jelesnya....

nini berkata...

comelnya dia dengan peplum tu

CeqGu berkata...

amboiii cik bieha! kalah nealopah hehe

eita berkata...

kalah mak dara kalau gini gaya nyer..
hahahha...
cute je

Nastyna berkata...

hahaha mmg cantik bergaya berpeplum ha, berbaloi.

Asyifa Mustaffa berkata...

comeynya la dia....:-)

Tihara berkata...

lawa anak dara nea lopah, siap bertudung litup, ske aii :)

NzA berkata...

alolo...tomeynya bieha....

deno berkata...

wah kecik2 dah bergaya... comel! :)

azieazah berkata...

Jap lagi ada la yang mai mengorat tuh! hahaha

Amanina Mads berkata...

cantiknya :)

Riedaffya ibrahim berkata...

comeinye cik bieha dgn peplumnya..

Deqla Manjew berkata...

comelnye model kanak2 ribena nih..hihi.. baju peplum..!! i like.. deqla ada selai kaler biru.. tp tang kembang dia tu kaler hitam... corak bawah leher berkait tp dah mcm alas meja pulak deqla tgk..hahahaha.. nnti la deqla up entri... ;p

Cinta Misteri berkata...

amboi cek bieha....comel haaaaa, melenting mk dara klau nmpk ni

intanfirdaus247 berkata...

hahah..comel tau cik bieha pakai peplum...:))

Hanie berkata...

Comel.. kecik2 dah pandai bergaya...

Jemput jenguk blog sy :)
http://rujukvitaminku.blogspot.com/