Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Isnin, 27 Mei 2013

Shadira .... Sesekali manjakan diri




N3 yang dah hampir nak basi..... hehehe. Jumaat beberapa minggu yang lepas, pergi ke Shadira Indera Mahkota 8. Dapat sms ada special offer selama 2 hari untuk buat rawatan facial dan SPA. Saya bukanlah kaki SPA sebenarnya. Di Kuantan harga untuk rawatan badan agak mahal berbanding di KL, puncanya saya tak pasti, mungkin sewa kedai mahal kot. Tapi kebetulan ada offer saya mmg tak lepaskan peluang.



Pakej yang saya ambil adalah Sauna + lulur dan Skrub badan = ( RM39.90)  Mandi rempah  = ( RM39.90) + Facial (RM29.00) Total semua RM108.00. Murah ke mahal? Pada saya sangat-sangat berbaloi dengan servis dan produk yang digunakan. Ilang stress kak nealopah ni...Kasi Cuci lahhh! hehehehe.

  

Tempat untuk sauna dan melulur

 Nak buat treatment rambut pun boleh

Last sekali facial.



Nota Kaki : Semasa n3 ni di taip, baru lepas selesai bersalam dengan Sultan Pahang sebelum Tuanku bergerak pulang . Dengan ini, Kompleks Mahkamah Kuantan telah selamat di rasmikan. Tentang itu, nnti saya update.


 

16 ulasan:

ros_reeza berkata...

wah, sesekali manjakan diri best kan :)

izan mama mia berkata...

wah,..sesekali dpt manjakan diri mmg best

Nurzakiah Hanum berkata...

bestnya

Harith Iskandar berkata...

xmahallah...harga biase2 je tu... :)

Khai♥Rin : anies berkata...

best nyer..sy pon da lama x memanjakan diri

❤Kamsiah❤ berkata...

berbaloi...tak mahal sgt...bestnya badan disental2...diurut2...

Ratu Hatiku berkata...

Syoknya sesekali manjakan diri mcmnie...
Wah...bertuahnya dpt bersalam dengan Sultan Pahang ya.. :D

Sheila Salim berkata...

assalamualaikum kak nea, perghhn terbaikkkk tu :D

Deqla Manjew berkata...

wahhh bestnye bersauna kak... mmg syok la manja2kan diri camni..deqla xpenah merasa...huhu

NzA berkata...

murah sgt2 tu nea.....sskali dpt manjakan diri rasa best sgt2kan.....

Ema Johari berkata...

sekali sekala manjakan badan...seronok.

Teena Tna berkata...

Mahal x???

Cinta Misteri berkata...

wahhhhh untunglaaaaa....dhlaaaa pegi spa, medi pedi skali tak?
lps tu slm ngan tengku phg plak......

untungnya tangan :)

hainom OKje berkata...

Tak pernah masuk SPA ni Neolopah...apa tah lai dah jadi tukang tanam anggur ni hehe... gosok pakai pasir depan rumah ajelah hehe

QasehnyaRania berkata...

bestkan bila dapat rest kat spa..

intanfirdaus247 berkata...

bdn kita memang kena servis..mcm keta juga kan