Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Sabtu, 25 Mei 2013

Orang Bercuti Tapi Saya Bekerja.....

 JKR datang hantar khemah untuk majlis perasmian


Ramai yang bercuti hari ni, tapi di opis nealopah ramai yang bekerja, sebab hari Isnin ni (27.5.2013) perasmian Kompleks pejabat nealopah bekerja oleh Tuanku Sultan Pahang . Suasana agak sibuk kerana masing-masing sibuk dengan tanggungjawab masing-masing. Nealopah bahagian persediaan tempat. Kebanyakkannya dah setel, cuma bantu apa yang patut. 


Khemah dan kerusi yang baru tiba.

Pada hari perasmian nanti juga ada beberapa pameran barang2 sejarah dari galeri Istana Kehakiman. Jom layan gambar yang sempat nealopah ambil tadi.

Pasung, gari dan mesin taip lama


Rambut Palsu Tuan Hakim


Pakaian Tuan Hakim dan Kerusi yang ada nilai sejarahnya tersendiri


Fail Kes tahun 1936 masih elok di simpan.


Oklah nk sambung kerja semula. kawan2 ajak pergi hias lif dengan kain kuning. Macamlah aku ni pandai sgt menghias. hehehehe.. Cadangnya nk balik pukul 2.00petang hari ni.


9 ulasan:

umi alya berkata...

meh balik, jam hmpir jam 2 daa

NzA berkata...

wah, mesti best nie...selamat menghias.......

Aisy Nasiha berkata...

berkerja masa majlis macam ni takpe, bermakna tu .... bukan selalu ada peluang ni.... bestnya nealopah

JUK DIN berkata...

salam. mcmana acara semlm? berjln lancar ke?

azieazah berkata...

So, esok dapat cuti tak?

nea lopah berkata...

esok the big day kak.

Riedaffya ibrahim berkata...

kesiannya..sabar ye yg kene kerja..

Deqla Manjew berkata...

owhh akak kena keja...?? tp xpe la kak.. best merasa pengalaman mcm ni... ;)

Cinta Misteri berkata...

fail kes...? erkkkk, kes apa tu yerk?