Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Selasa, 14 Mei 2013

Selamat Hari Ibu ( Hi-tea Buffet : All Time Moms Hero )

 Top picture gitew, mak dan anak daranya


Xtvt Ahad baru-baru ini, pergi Hi tea sempena meraikan diri sendiri di Sri Manja Boutique Hotel  Indera Mahkota Kuantan bersama-sama Cik Bieha dan Warga Tadika Seri Iman Intelek. Sangat2 seronok sesekali sekala join event mcmni. Paling terhibur dengan host petang tu Abang Richie Rachman. Kenal tak? Kuat membebel pakcik tu rupanya. Banyak jugak gambar yg nealopah ambik tapi tak ada satu pun snap pic makanan kat situ. Punya syok makan smpai lupa. Memang bnyk sangat makanan tapi paling best Mee Kari. Antara gambar yang sempat nealopah snap :

 Tu dia Abg Richie tengah buli kak Akmar, owner tadika Cik Bieha

Persembahan Cik Bieha dan kawan-kawan bersama Kak Fatin

 Cik Bieha bersama BFF (Tg Aishah,Ayrissa dan Amanina)

 suasana dewan masih kosong sbb saya datang agak awal kot. hehehe

 Band yang menghiburkan kami semua


 Pertandingan model ibu dan anak

Pemenangnya..........Pakej Penginpan di Manja Hotel.....Tahniah!

Persembahan terakhir lagu putih-putih melati


P/S : Terima Kasih Kak Akmar a.k.a Mummy Seri Iman Intelek.... u light up the mothers day.

19 ulasan:

ALoNa CintamaniszLite berkata...

bkn main gi sambut sendiri hari ibu, ye..
Ada pakcik richie lak tu..havoc ler kot majlis tu..

nea lopah berkata...

alhamdulillah..bole lah dikatakan meriah juga.

❤Kamsiah❤ berkata...

wahhh...meriah nampaknya sambutan..pasti sikecil..puteri2 tu sgt seronok bila ada acara mcm tu..

nea lopah berkata...

Betul tu kak..terlebih happy, masuk kereta terus tertido.

KY berkata...

bestnya selebrate...tumpang sekaki heee

NinaAz berkata...

Waaa.. bestnyaaa sambutan dia

Kathy Rbain berkata...

seronoknyer sis...

Cho Zila berkata...

baguihnyer tadikani..... meriah gitu.. ritchietu pun der ... dulu dia glamer kiranya zaman akak dulu kalau kenal ngan dia leh jadi artisler... nak jadi dewi remajapun dialer...

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum kak nea, comelnya maknya dengan anak daranya. hihihi. bestlah dapat p event camni. under tadika pula tu. zaman sy buat kat dewan cinonet je kak nea. hehehhehe

Zee Suhaini berkata...

bestnya tadika ada wat event cam ni..rasa dihargai gitu..
sweet cik bieha..

adianiez AIDA berkata...

wah syok nyer! ada celebration.
richi racman lg. aida pernah ada function dulu hosted by dia. memang kuat bebel! hi hi hi...

Fiza Rahman berkata...

Bestnya dpr celebrate hari ibu. Meriah tu ☺☺

Deqla Manjew berkata...

wahhh terbaiklah sambutan hari ibu.. comel bieha dgn gaun show..

NzA berkata...

wah meriahnya....tgk pic pn dh rasa trhibur.

azievee berkata...

Meriahnyer...mesti ibu2 terhibur dengan gelagat anak2

Ratu Hatiku berkata...

Comelnya bieha ngan kwn2 dia... :)

Lynn Munir berkata...

Tadika yang selalu buat celeberation biasanya kategori tadika yang best. Tentu murid-muridnya seronok belajar di situ sebab proses pembelajarannya tidak membosankan.

Kesuma Angsana berkata...

wah meriahnyer majlis tu !

AyueJean AJ berkata...

Selamat hari ibu kak...
Wahhh..
Comel bebudak tu..
Macam Princess memasing... =D