Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Rabu, 1 Mei 2013

Selamat Hari Pekerja



Seronok jugak kan kalau selalu mcm ni, tengah2 minggu bercuti. Bnyk cntik muka...sapa nk bayar gaji kalo asyik cuti jer heheheh.. Nealopah ucapkan Selamat Hari Pekerja kepada semua. Tak kira lah apa pun jawatan kita, yang penting hari ni adalah hari yg menghargai semua pekerja2. Kita di beri rehat satu hari kan? Yippieee...!!! Jom berehat sepuas nya. Pada yang bekerja hari ni, jangan sedih2 yer.. Khidmat anda sangat2 diperlukan..insyaallah bole off day hari lain k? takpun...double ke triple pay u olls dapat? hehehe.. Owhh tidakk..duit tidak dapat menilai segala perkara. 

Hari ni nealopah berehat2 di rumah jer smbil ngemas2 apa yg patut, memasak dan melayan Cik Bieha. Ermmm...kata rehat, bnyk pulak kerja rumah nk buat ni. Tugas sbg suri rumah mmg tak pernah ada sempadan. 24-7 ada jer kerja nya. Rasa nya perlu ada Hari Suri Rumah Sedunia...kan? Apa xtvt kawan2 hari ni? kongsikan bersama.....






21 ulasan:

NinaAz berkata...

selamat hari pekerja!

LiLy @ MaMaQiStInA berkata...

selamat hari pekrja & selamat bercuti..

Mieya Atiera berkata...

Mieya kena bertugas walaupun hari buruh.

Aisy Nasiha berkata...

selamat hari pekerja utk nealopah juga..

saya lepak depan tv je sambil kejar Naim dan Nazif... haha, papanya kerja

umi alya berkata...

mentang2 le hari pekerja, akak jadi malas lak, cdg td nak kemas rumah tapi.. hg loni msih belum2 berganjak

Tihara berkata...

biasa kalau masa kje dulu2 dapat double kalau buat ot..selamat hari bekoje, akak mu tak koje dah la ni :)

ANIM berkata...

hari cuti pun kak kena kerja gak (kerja kat rumahlah). qada' tugas tak siap waktu lain..huhu

nurbijen berkata...

selamat hari pekerja :)

rohayu osman berkata...

selmt hari pekrja.. and selmat bercuti..

Hijab Valley berkata...

Salam sister..jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley utk melihat shawl dan tudung dari HV collection. Promosi sempena pembukaan blog ini sedang diadakan sehingga 30 mei 2013. Stok terhad.

Terima kasih.
~Hijab valley~
http://hijab-valley.blogspot.com

Hijab Valley berkata...

Salam sister..jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley utk melihat shawl dan tudung dari HV collection. Promosi sempena pembukaan blog ini sedang diadakan sehingga 30 mei 2013. Stok terhad.

Terima kasih.
~Hijab valley~
http://hijab-valley.blogspot.com

Chic Na berkata...

cuti kerja ofis je tapi kerja kat rumah tak pernah cuti ye kak. hehe..

NzA berkata...

yelah rasa best jugak cuti tengah minggu.....

Cho Zila berkata...

syiokler kan cuti tengah2 minggukan..

Nafira usof berkata...

selamat hari pekerja jugak~")

Nisah Idham berkata...

Happy Labour Day kak (^_~)

>> done click hishop

deno berkata...

esok di trg cuti:)

p/s: akak, jom join segmen deno? :) LUPUS awareness!^^ http://dayangdeno.blogspot.com/2013/04/segmen-lupus-awareness-month.html

MulutPayau berkata...

best bercuti..tapi kerja kat rumah tak pernah habis....

Zul karnain berkata...

selamat hari pekerja walaupun dah lepas..haha

Deqla Manjew berkata...

selamat bekeja kak.. hihi

intanfirdaus247 berkata...

selamat hari buruh :)