Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Selasa, 14 Mei 2013

Rosyam Nor Terima Menantu Lelaki

Hensem nya menantu Rosyam Noor



Tahniah Rosyam Nor, pelakon hero malaya yang fofular tu.... dapat menantu lelaki. Tengok Rosyam Nor  mcm org bujang jer lagi kan? Tak sangka anak2nya dah besar dan sekarang dah bermenantu pun, anaknya Arniesha Azureen selamat diijabkabulkan  bersama suaminya Hafiz oleh Rosyam Nor sendiri . Insyaallah tak lama lagi jadik atuk lah pulak. hehehehe

Majlis perkahwinan berlangsung pada hujung minggu baru ni di Felda Villa Kuala Lumpur. Jurugambar rasmi majlis ni adalah Ryaniez Moments Fotography . Warna tema majlis ini adalah Putih dan Shocking Pink. Cantik sangat.... yang bakal jadi raja sehari tu boleh lah nk jadikan idea kombinasi kaler ni. 

 cantiknya anak dara Rosyam Noor

Macam adik beradik jer..... awet muda!


Sumber SINI  dan juga SITU




12 ulasan:

Aisy Nasiha berkata...

Wah, tak sangka betul la.... Dah kawin anaknya, mmg paknya awet muda

NzA berkata...

sama cantik dan amat2 sepadan....moga kekal bahagia hingga ke jannah...

NinaAz berkata...

Xsgka ank dia dh besar

Kuazue Mohd berkata...

wah2.. pandai dia jaga diri dia n wife kan..nmpk cam kawan2 jer dgn anak dia...

fairus mohamad noor berkata...

wah tahniah..nampak muda sgt maknye

azieazah berkata...

Orang yang ikhlas dalam hidup, tiada dengki busuk hati, hidup akan tenang dan jiwa akan selesa. Wajah jadi awet muda. Saya rasa itulah dia Rosyam Noor!

pink.plate.liyana berkata...

mak n anak mcm sebaya je...cun cun..

Deqla Manjew berkata...

dah bermenantu akhirnya abg rosyam..

PakcikLie PCL berkata...

tahniah rosyam noor.. dah dpt menantu.terasa iri plk hati ni..hahaha

Kesuma Angsana berkata...

tahniah dah terima menantu yer dier

Sayangku Zie berkata...

Alhamdulillah Tahniah.. cantik mempelai

AyueJean AJ berkata...

Dah kawen dah anak dia...
Dulu rasa kecik je.....