Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Jumaat, 10 Mei 2013

Selamat Ulangtahun kelahiran Nabihah yang ke 5


 Ana Muslim as she wish


 6 Mei 2013 baru2 ni genaplah 5 tahun umur anak dara nealopah, Cik Bieha. Cepat nya masa berlalu. Bila umur anak bertambah maknanya omak nya pun makin tua. hahahaha...hadoiii statement yang memerlukan lebih kolagen ni. Ok...lupakan pasal kolagen... 

Ucapan untuk Cik Bieha, Selamat Hari Lahir Sayang, semoga Bieha di beri kesihatan yang baik, membesar dengan sihat, menjadi insan yang cemerlang, anak yang solehah dan dapat berbakti kepada bangsa dan agama. Walaupun tak membacanya hari nanti, tapi insyaallah Bieha akan membacanya suatu hari nanti. Insyaallah Ibu sentiasa memperbaiki diri untuk jadi ibu yang terbaik untuk Bieha. berkongsi besday dengan abahnya dan Zura, my adik ipar (4 Mei) dan Samad, my anak sedara (5 Mei ).

Memandangkan 7 Mei adalah Hari Hol dan Cuti Umum negeri Pahang, jadi diskas dgn asben, kitorng bt lah majlis kecil celebrate besday Bieha kat Pekan, umah my kak ipar. Tuan punya badan pun dah over excited nak kek ana muslim. Tempahan kek pun sebenarnya agak tergesa2 jugak sbb mmg last minit plan. Lepas gugel 'tempahan kek di Pekan'. Jumpa  blog ummuafiq cakes . So, pic kat atas hasil air tangan ummuafiq. Kek Chiffon layer blueberry dan fresh cream. Memang sedap sangat!

Jom lah yer tengok pose2 kitorang pada hari besday.

Us

Mak dara dan anak dara nya

 Cik Bieha Bersama kazen dan rakan2.

 Pencuci mulut

Mee lidi goreng, pulut kuning dan rendang 

 Bieha dan Adam


HADIAH DARI ABAH UNTUK BIEHA 
IALAH

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

ALMARI PAKAIAN MICKEY MOUSE


Tq Abah...Lepas ni Bieha dah boleh mula belajar mengemas pakaian sendiri. Hadiah dari ibu pulak? Ibu masukkan dalam tabung haji Bieha yer..nnti boleh sama2 kita pergi haji. hehehehehe ;) 





17 ulasan:

Falsya berkata...

happy belated birthday utk anak akak..wahhh meriah betul..lagi xtahan bile tgk pulut kuning tuh......uwaaaaa..

Sheila Salim berkata...

assalamualaikum kak nea. selamat hari lahir bieha. semoga jadi anak yg soleh, taat pd ibu bapa dan sukses dlm hidup. sedapnya lauk2 dan kek tu. hihi. comel sangat bieha, manis bertudung. warisi senyuman manis kak nea tu :D

Kesuma Angsana berkata...

hppy belated birthday again bieha, moga jd anak terbaik dunia akhirat yer

❤Kamsiah❤ berkata...

wah...grandnya sambutan besday cik Bieha...
semoga membesar sbg anak yg solehah..

MulutPayau berkata...

Selamat hari lahir dear....
Semoga jadi anak cemerlang dunia dan akhirat...

Kathy Rbain berkata...

selamat hari lahir bieha..sedapnyer kek tu..

Sura Mohd berkata...

happy belated birthday Cik Bieha..smoga jadi anak yg solehah..:)

el berkata...

epi besday nabihah...smoga jd anak yg solehah dan cerdik pandai
lawa dia pki crown tu

Nory Zoulkefle berkata...

happy besday bieha..

Deqla Manjew berkata...

seronoknye sambut sefamily.. comel almari tu..mesti bieha teruja sgt2 kan...kim slm bieha comel ye kak..hikhik..

Nafira usof berkata...

comel kek bik Bieha~
anak2 kalo dapat kek memang sonok lah kan~ bende lain x de xpe..janji ade kek~

pertama kali tgk ibu cik Bieha~ :)

Aisy Nasiha berkata...

Meriahnya birthday cik bieha.. Kek pun besarnya.... Seronok ... Semoga selamat, sihat dan ceria k

AyueJean AJ berkata...

happy belated birthday Nabihah.... =D

Fiza Rahman berkata...

Cute cake tu. Almari baju pon cantik ☺☺

Kesuma Angsana berkata...

singgah clik2 nuffng juga yer

Cho Zila berkata...

bestnyre dia sambut besday... selamat hari jadi .. semoga jadi anak solehah...

NzA berkata...

Hepi besday bieha..sorry trlambat wish...aunty doakan agar bieha membesar menjadi anak yg cemerlang dunia n akhirat..Muah!!!!!