Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Ahad, 19 Mei 2013

Upgrading Taekwondo






Xtvt hari sabtu, Cik Bieha dan kawan2 upgrading tali pinggang taekwondo di SK Pengkalan Tentera, Kuantan. Adoiii...tak berehat lagi ibu nye minggu ni. Last week dengan rehearsal Mothers Day. Minggu depan pun kompom kena OT sebab opis Nealopah ada perasmian oleh Sultan Pahang pada Isnin (27 Mei ). 

Sepanjang menemani Cik Bieha, mcm2 gelagat panglima2 kecil ni. Ada yang buatkan saya tersenyum sorang2. Tapi mmg semuanya kiut miut. Anak2 umur 4 - 5 tahun pakai uniform taekwondo sesiapa pun akan kata 'GWIYOMI'.

Alhamdulillah semua anak dari Tadika Seri Iman Intelek berjaya upgrade tali pinggang mereka. TAHNIAH!! Ada beberapa foto yang sy pilih utk di tepek dlm n3 ini.



Kawan Cik Bieha.....Nak jadi pahlawan tak bole nangis sayang...



Bergambar dulu ^_^


Semua sedang tunggu turn nk tunjuk Skill


Sempat lagi menguap....hehehe


Flying Kick

Aksi Cik Bieha..... agak2 kalau kena penumbuk tu fengsan tak? hahaha



P/S : Insyaallah, nanti saya update Majlis Penyerahan Sijil dan tali pinggang taekwondo. 





13 ulasan:

CeqGu berkata...

aii takut cikgu nak main2 dengan cik bieha, silap gaya kena flying kick cik bieha hehehe

LiLy @ MaMaQiStInA berkata...

Comel2 jer semuanye...:)

ieda immi berkata...

wahh comel2 semua ...
pandai tul bieha bertekwando ye 1

NinaAz berkata...

Nina masa form 2 dulu pun taekwondo. Untunglaa cik bieha kecik2 da pandai. Haiiyakkkk

eita berkata...

taku nak bergurau macamana kalau pandai taekwando

izan mama mia berkata...

wah hebat cik bieha kiter nih

Aisy Nasiha berkata...

Tak sangkalah cik bieha ni kuat semangat orangnya.. Nampak je comel, tp dalaman pun boleh tahan...bagus...

Cinta Misteri berkata...

wahhhh cayalah cik bieha. bagus2, kena belajar seni pertahankn diri, rg jht byk disekeliling kita.

azieazah berkata...

Waaaaa comelnya depa tu. Waachaa!

AyueJean AJ berkata...

Macam2 ragam..
Siap menguap tu yang tahan nengoknya tu...
Tapi baguslah kak bile kecik lagi dah diajar denagn ilmu martial arts ni...
Zaman sekarang banyak sangat kes melibatkan kanak2 ni.....
Sekurang2nya diorang ni tau macam mana nak selamatkan diri if anything... =D

Deqla Manjew berkata...

lawak pulak tgk pic budak nangis tu..tu dah kenapa kak? haha.. amboii belajar taekwando.. takot la nk dkt...hihi...

Kesuma Angsana berkata...

bukan main lagi budak2 ni yer

NzA berkata...

comel je tgk budak2 comel nie semua..bagus bieha, teruskan hingga ke black belt....5F pn mmasuk kelas taekwando....ada yg dh jejak black belt.....