Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Isnin, 20 Mei 2013

Pencarian Follower ke 400 berakhir.




Pencarian follower yang ke 400 blog Nabihah Sejuta Rasa dah berakhir. Orang nya bernama Azi @ Kak Azi dari Blog Azierie.blogspot.com. Terima kasih kak Azi sebab sudi jugak folow dan berkawan dengan saya blogger sebulan dua ubi kayu ni. 

Terima kasih juga buat kawan-kawan blogger yang lain sebab sudi mengikuti blog suam-suam kuku saya ni.Tanpa kalian semua tak mungkin samapai ke angka  400.  Walaupun 400 tu bukanlah angka yang banyak nk di bandingkan dengan follower blogger lain, tapi sesuailah dengan 5 bulan ber blog yang tak konsisten ni. hehehehehe

Oklah sebelum melalut lagi panjang, kalau kawan-kawan nk tengok gerangan tuan blog yang cantik orangnya. Klik coretan kehidupanku dan boleh explore sendiri blog Kak azi dari Sungai Petani.  Kak Azi dah pun email alamat, insyaallah saya akan poskan dalam masa terdekat. Hadiahnya ialah..? Ramai yang tanya soalan ni.. hehehe. Bukan S3 mini yer, esok saya bagitau dalam n3 seterusnya......sebab gambar nealopah tk sempat ambik.




18 ulasan:

Tihara berkata...

tahniah nea lopah, angka yang bagus untuk 5 bulan..tahniah juga utk follower yang terpilih :)

nurbijen berkata...

tahniah pada tuan rumah, dah makin ramai follower :)

jeBateja berkata...

400....wow....wow....ada kenduri kesyukuran tak....??

Tihara berkata...

tak tido lagi, hehe,layan gam kat fb plok :)

Kakzakie berkata...

Ohh... tahniah azi. Kakak dah lama kenal dgn azi ni. Masakan dia boleh tahan sedap-sedap belaka...

izan mama mia berkata...

tahniah kak azi,..wah dapat hadiah tuu..tahniah juga bt tuan blog ..bertambah ramai rakyat jelata

:: Cik Viva :: berkata...

byk tu 400 org berbanding saya..hehe

Amanina Mads berkata...

tahniah.. awk kna tag http://lynathegojes.blogspot.com/2013/05/11-things-about-me.html

Lily@MamaZaraZareef berkata...

salam kenal. blogwalking dr blog kak nza. sy br pindah kuantan.so tgah mencari geng2 blogger kuantan ni..hehehe

Masya berkata...

tahniah buat kak azi, makin tambah follower neo lopah yer...

Kesuma Angsana berkata...

tahniah, mkn meriah blog yer

Deqla Manjew berkata...

yela..dah habis..baru ingt nk follow blk..hahahaha...

Nisah Idham berkata...

Tahniah akak.. (^_~)

azi berkata...

Terima kasih tolong promote blog akak ye....kira ok lah 5 bulan 400 folower, akak ni...he..he..:)

Cinta Misteri berkata...

5 bulan??? wahhhh cptnya. CiM dh berblogging since.....hurmmmmm brapa thn dh erkkk?

adianiez AIDA berkata...

ok la tu 5 bulan da 400 follower.
aida? da masuk tahun ke5 baru 416 follower.
ber blogging bila ada masa je, tu la pasal...

AyueJean AJ berkata...

Tahniah!!! =D

intanfirdaus247 berkata...

tahniah...:))