Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Khamis, 23 Mei 2013

Tupperware Polkadot..dot..dot..dot...

 katalog terbaru



Salam Khamis.... Rutin tiap-tiap bulan, tayang-tayang dan update koleksi Tupperware nealopah. Hasil tangkapan terbaru, one touch polkadot yang comel ! cantik tak kak Ton? 4 biji yang kaler plain tu pulak PWP. Untuk katalog terbaru, ini saje yang dibeli. takut bajet lari nanti.......hehehe




Harga untuk set polka Touch topper ni adalah (6 ) 600ml = RM95.00
PWP Round Keeper (4) 380ml = RM37.50
Untuk harga ahli dapat less 25%. Wink...! Wink..!



17 ulasan:

Farah Waheda Wahid berkata...

ala comelnya... siapa2 penggemar polka dot...mesti nak collection ni...

Nisah Idham berkata...

suke simpan tupper ware ye..
nisah suke tengok. tapi belum menceburkan diri nk beli tupperware lagi.. hehe

nea lopah berkata...

cantik kan farah??? Nisah kalau dah mencebur..kompom terjebak..hehehe

Asyifa Mustaffa berkata...

da stop bli brang tuppy buat msa ni...dah x tau nak letak mna...hehehe...tp x tau la akan dtng kan...ada yg menarik plak kan...:)

nea lopah berkata...

Itu lah azam saya tiap2 bulan..Tapi terjebak pulak dgn yg printed2 ni.

Deqla Manjew berkata...

akak mmg suka beli barangan tupperware ye... ? cantik la polkadot tu..lagi2 yg kaler pink..hihi

❤Kamsiah❤ berkata...

cun nya..ceria ja kalernya...leh isi kuih raya nanti hehe

Nurzakiah Hanum berkata...

cantik2

Fiza Rahman berkata...

Cantik.

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum kak nea. bestnyaaa selalu beli ya?

huny madu berkata...

Comel2 tupperware tu, tp kat umah mmg dh byk gila..
Bl byk2 pastu xpakai hehe

intanfirdaus247 berkata...

lopah suka kumpul tupperware upernya...hehe..apapun sgt2 cantikkkk

MulutPayau berkata...

Comelnya...akak pun peminat t/ware jugak....

QasehnyaRania berkata...

menarik, buat i tertarik u

NinaAz berkata...

Cun jugak yg dot2 nii. Ehem3

Nafira usof berkata...

bestnye dapat kolek bekas tupperware nih.. satu kepuasan jer.. tapi zura x berani nak kolek.. takut tak leh nak stop plak.. ahaks~

Aisy Nasiha berkata...

Cantiknya ..saya baru tgk tadi, ada kawan beli....ada masuk ahli untunglah, jimat banyak nak beli ni.