Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Rabu, 22 Mei 2013

Siapa yang hantar?




Terima Kasih pada yang hadiahkan nealopah sepasang brooch yang comel ni. Tapi tak tahulah dari siapa.  Secret Admire ke? hahahahaha...Perasannnn....Nama pengirim tak ada,cuma ada nama butik brooch. Seriously saya memang tak ada menang GA atau buat tempahan dari butik Zea Rea. Nama butik ni 1st time saya dengar. Kalau pengirimnya membaca......harap bagitaulah yer.  Apapun Terima Kasih daun keladi, Next time bagi tulislah nama sekali.



20 ulasan:

❤Kamsiah❤ berkata...

wahhh...hadiah misteri...jgn biarkan ianya terus misteri...cepat cari siapa pengirimnya hehe

Nurzakiah Hanum berkata...

wow best2

adianiez AIDA berkata...

wah! best ada secret admirer ni...
cuba google la nama kedai nyer...
memang surprise!!! :-)

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum kak nea, hahaha haritu sheila dalam FM dengan keychain tanpa sebarang nama pengirim. mujur lepas seminggu tu ada orang ngaku gak.. hehehe

AyueJean AJ berkata...

Jeng jeng jeng....
Siapakah gerangan tu agaknya....??

fairus mohamad noor berkata...

cutenye..

aTieYusof Family berkata...

Cantik nya.. suka dpt hadiah walau misteri..hehe:)

:: Cik Viva :: berkata...

peminat tegar blog nealopah tu..hehe

Nisah Idham berkata...

oo cantik.. berkenan di hati hehe

Nafira usof berkata...

waahhh.. hadiah misteri~
syoknye~

Tihara berkata...

ade kawan buat suprise kut..
tanjat tak kak ton..
hehe,
comel brooche nye :)

MulutPayau berkata...

Bestnya...Sapelah agaknya ya....

Deqla Manjew berkata...

sape tu yg bagi..?? cpt ngaku.. hihi

Kesuma Angsana berkata...

sagt cute lah !

Ratu Hatiku berkata...

cantiknya.. sweet je wrna dia..

Fiza Rahman berkata...

Cute. Ada peminat misteri kot ☺☺

deno berkata...

memang comel!:)

intanfirdaus247 berkata...

saya la yg bagi..ekekeke..lawak je..tapi comel laaa

QasehnyaRania berkata...

alhamdulillah rezeki.
ada kot akak menang apa2 ga ke..
cer ingat balik

Mimie Najib berkata...

cantiknya.. :)