Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Isnin, 20 Mei 2013

Pencarian Follower ke 400



Salam Isnin....monday blues... idea nk buat n3 pun tepu jer, kalau datang idea tu bkn main mencurah2.  Berbalik kepada tajuk n3. Buat masa ni jumlah kawan nealopah 399 orang. Sapa yang ke 400? ada hadiah misteri untuk yang bertuah. hehehe...sudi ke orang nak jadi follower blog picisan ni.

JOM KITA TENGOK SAPA YANG KENA!



20 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

good luck

NinaAz berkata...

Waahhh. Bestnya dpt hadiah

AyueJean AJ berkata...

Siapalah yang bertuah tu ye kak....?
Tahniah in advance..... =D

Fiza Rahman berkata...

Tahniah...dah cecah 400 ☺☺

:: Mrs.Eady :: berkata...

tahniah :)

❤Kamsiah❤ berkata...

dulu akak dh follow nea lopah...pas pc akak hilang semua benda,setting semula..kena follow semua rakan2..sadisnya..

Acik Erna berkata...

Thniah pada yang menjadi pemenang..follower yang ke 400

Acik Erna berkata...

Thniah pada yang menjadi pemenang..follower yang ke 400

Asyifa Mustaffa berkata...

tahniah pd yg berjaya...

Nisah Idham berkata...

err nampaknya, bukan nisah la orangnya tu hehhe

Deqla Manjew berkata...

wahhh bertuahnya sape followe 400 tu... nak follow balik dah x bole.. huhu...

Kesuma Angsana berkata...

mk meriahlah nanti yer

azi berkata...

Tak sangka..he..he...akak le orang yang bertuah tu...tak sangka kunjungan balas akak dan folo kat sini jadikan akak pemenang...:)

Khai♥Rin : anies berkata...

hadiah S3 mini ka? ;-)

NzA berkata...

siapakah yg bertuah tu....?????

Kathy Rbain berkata...

da dapat pun blogger ke 400.tahniah sis...

LiLy @ MaMaQiStInA berkata...

Tahniah..dah lebih 400 follower tu..^^

Amanina Mads berkata...

wahh.. tahniah.. follow awk :)

Love Me Plz berkata...

untonglah kak..da smpai 400..
IF tak sampai lg.. hihi chaiyok2

Cinta Misteri berkata...

dpt sudaaaaa....thniah utk follower nea lopah yg ke 400 tu