Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Rabu, 2 Januari 2013

As u wish part 1

Salam Tahun Baru 2013 ! Apa azam anda tahun baru? Tapi sebelum tu nk tnye, Azam  yang tahun lepas tu dah tercapai ke? Hehehehe...pape pun semoga tahun ini menjadi lebih baik daripada sebelumnya.....amin. Seperti tajuk di atas, n3 ni atas permintaan kakak Duwa, Hello kakak Duwa........ dh publish okehh! Ni kisah kite g jenjalan cuti sekolah ari tu. Cik Bieha nk g umah kakak Duwa, tak puas manjer2 dgn kakak Duwa & Ummi dia lah tu. Baru jer 2 minggu lepas jumpe... kira dh macam berbalas kunjungan pulak kitorang ni.  Dah jumpe kakak duwa takkan nk duduk umah jer.. kite g lah shopping nak????  Bab Shopping ibu bieha mmg ekselen, tak payah ajar pun, dari kecik dah pandai...hahahaha. Tapi tak mau beli baju or handbag. Kite g shopping barang rumah lah...sambil mencari ilham..wink..wink...




Pose dulu  & start ambik mood cari ilham kediaman..kunun.
Malaram sakan Cik Bieha dgn Handbag LV nye.. kredit utk kakak Duwa yg  hadiahkan 
beg purple. Ermmm...muke tu penuh mekap , mekap sendiri plak tu. Nk tiru 
BONDA TENGKU RAYYAN  ( sapa tgk slot samarinda TV3 tau lah cite ni )
Kakak duwa berbaju kurung, Bieha pun nk baju kurung lah jugak. *sejiwa*



bergambar kenangan .... pink nye bibir Bonda Tengku Rayyan


Eksotik nmpk sofa ni... Bieha nk beli ke?? terkangkang penat, lenguh kaki lah tu.


Part ni memang Bieha sukew sangat... memasak! 



 Cuci bersih dah mata, Ilham pun dah tenggelam timbul... Bieha dah keletihan, 
Encik Abah pun dh standby kat kaunter bayaran.


Cikgu Najwa dah tukar profession ke? Keje MAS KARGO plak..hehehehe



esok kite sambung  part II plak yerr   >>>>>>>>

9 ulasan:

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata...

lamer tak pegi Ikea...:) btw, thanks sudi singgah blog akak..:)

nea lopah berkata...

Sy pun jarang Sgt pegi.Jauh dr rumah.. insyaallah kite slalu jenguk mrnjenguk. mklumlh Sy bru nk bljr jd blogger.hehe

Kesuma Angsana berkata...

hppy new year dear

nea lopah berkata...

Tq KA! apa azam tahun baru? hehe

najwa khatib berkata...

Hewhewhew. Suke9 g ikea ni. Rndu nk g lagiiiiiiiiiiii. Ble lg ni c.sue? Meleleh air mta da tgok gmba ni tau. Maceh bwk jln2, syggggggggg c.sue n bonda rayyan sgt2 la. Haha, marah bonda rayyan tau kte pnggl die cmni.

nea lopah berkata...

Insyaallah Nti c.sue aply cuti kite g lagi k? Kitorg pn Rindu kt kakak duwa. Bonda tg rayyan dh start skolah ni ari2 Balik moody jer..keletihan..

intanfirdaus247 berkata...

Ikea?? I likeeee!!! lama dah x gi

QasehnyaRania berkata...

ada gaya la bieh a..comeynya dia :D

nea lopah berkata...

tempat feveret kaum hawa cik intan..

anak dara lh katakan..Tgk hbag dia tu penuh brg mekap.