Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Selasa, 15 Januari 2013

Syukur Alhamdulillah



Semalam sebelum balik dari opis , Nea Lopah dengan gediks nya mendaftar di nuffnang. Padahal tau dah diri sendiri ni baru jer  belajar memBLOG ni. Entri pun bole bilang dengan jari. Malam tadi bukak email dari nuffnang mintak verify email.... Nea lopah pun follow jelah apa yang di arahkan. Sebab ada beberapa persoalan yang tak paham, nea lopah gugel jerlah info2 pasal code nuffnang, cara copy code dan macam2 lah. Nea lopah terpaksa gugel macam ni sebab kawan2 di sekeliling bukan lah di kalangan blogger. My friend Alisyayayang.blogspot pun dah close blog dia. Dia lah yang ajak Nea lopah buat blog ni. Pagi2 tadi datang opis dengan segera bukak blog nak tengok agak2 nya apa yang appear kat Blog Nea lopah... Yippie!! Ada iklan dari Nuffnang...senyummm sekejap, meriahlah cikit blog Nea Lopah lepas ni. hehehehe...suke..suke... Terima Kasih kepada kawan2 blogger yang sudi menjadi teman blogger Nea lopah. Kalau ada cadangan ke komen atau nk respond apa2 tinggal kat kotak komen yer... Nea Lopah sangat2 menghargai nye! muuuuaaahhhh...!



gambar cik gugel


Terima Kasih pada sahabat2 blogger yang sudi singgah & komen di Nabihah Sejuta Rasa.
Semoga perkenalan ini akan kekal selamanya, dan sentiasa ada perkongsian yang membina.
Insyaallah.....

20 ulasan:

Kesuma Angsana berkata...

tahniah. Done clik2 nuffng ye

nea lopah berkata...

a'a KA...tq! hehehe

fadh leyanie berkata...

selamat berblog bersama nuffng !:)

nea lopah berkata...

tq! comel pfile pic..tergoda cek! hahaha

Fieda Rafli berkata...

selamat berblog..saya dh follow sini...pasal edit blog tu bukan saya yg edit..saya upah kawan buat..nea lopah baca kat sini ye

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2013/01/blog-berwajah-baru.html

LiYa HaNiF :: berkata...

thanks ye sudi singgah blog liya Qalesya nie... salam kenal juga yer..

pssttt... nk tnya sapa kt gambar atas tu .. tudung dia cam tudung qalesya lah... sama hehe nnti liya buat entry pasal tu erk...

nea lopah berkata...

Fieda..ok nnti sy jenguk2.
Liya.. Nabihah..anak dara saya.hehehe

are_lin@yu berkata...

bertambah lg kawan..teruskan blogging dear.hehe

Che Rosliza Che Mat berkata...

follow sini dear...terima kasih singgah blog akak...

najwa khatib berkata...

wahhhh, da ad nufnang la.. suke2.. congrats c.su =)

nea lopah berkata...

alhamdulillah...tq!

Ummi Iman berkata...

Terima kasih singgah. Good luck utk Nuffnang ;)

Wak Gelas™ berkata...

fuyohh dh fofuler tuu,, nnti jgn lupe wak yeee

Nurul Aini berkata...

hehe..dah ada nuffnang ye..tahniah. Nanti kalau jadi Glitterati dapatlah CPUV.

p/s: saya pahang dekat bentong..nak cik ni panggil apa ye? pahang juga ye? di mana? resipi itu, boleh..insyaAllah.

Nurul Aini berkata...

*cik ni nak panggil apa..typing error..hehe.akak ke? sebab nampak muda. gambar budak perempuan yang header tu sangat comel macam pelakon, balqis.

Warna Warni Kehidupan berkata...

hepi blogging :)

CeqGu berkata...

wahhh lepas ni kena rajin update la hehehe....femes le neo lopah pasni...nama pun dah glam tu hehehe

Leeza dayasari [santai leeza] berkata...

Moga terus sukses. Lepas ni sama2 lah support..

Norhaizan hakim berkata...

Semoga ada rezeki dgn nuffnang, kena rajin update blog...

Reply komen @'A Brand...'
Thanks dik..KZ dah sihat..life and kicking!

Fiza Rahman berkata...

Tahniah. Bley kumpul duit tabung nanang plak ☺☺