Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Khamis, 31 Januari 2013

Segmen Blogger i2 Sahabat ku

 



Hamboi2...segmen lagi nealopah. Sukew dgn segmen ni sebab syarat nya mudah, tak mcm sesetengah segmen, kena follow sana sini...LIKE page itu ini.

BERMINAT???? KLIK Blogger i2 Sahabat ku 

Tarikh tutup : 28 Feb 2013





13 ulasan:

Nisah Idham berkata...

hehe akak lah sahabat cumel

Farah Waheda Wahid berkata...

selamat bersegmen...

CeqGu berkata...

rajin nealopah ni :)

Rahmad berkata...

Thanks sbb sudi join..

Salam Perkenalan dari saya kepada sahabat blogger

Senarai sahabat blogger boleh lihat kt link bawah ni..
Kat Sini

najwa khatib berkata...

Selamat bersegmen c.su :-)

Ina ZaLinA berkata...

dah follow.
datang balas kunjungan...

salam perkenalan ye... yg lain jmput jenguk sama..
http://inazalina.blogspot.com/2013/01/segmen-blogger-i2-sahabat-ku.html

Kasih Salina berkata...

bagus nea lopah, suka join segmen yer..

deno berkata...

comelnye budak kecik kat atas tuuuu!!! geram tengok.. hihi.. btw, deno folow sini dari segmen yg sama.. jemput ke blog deno nanti ya... :)

www.dayangdeno.blogspot.com

Budak Kampung berkata...

penat iman kayuh speda
nak tumpg letak speda tepi rumah boleh?
dok sini selama2 la

http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-blogger-i2-sahabat-ku.html


eh dah lama follow la akk ni heheh

Che Siti Maryam berkata...

thnz follow yam...salam kenal :)

kekapas berceloteh berkata...

assalamualaikum. selamat berkenalan :)

done follow awa dr segmen y sama.
#

jemput follow saya balik kalau sudi :)

http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2013/01/segmen-blogger-i2-sahabat-ku.html

g.i.r.l.o.n.t.h.e.s.l.o.p.e berkata...

terbang tinggi2 lalu singgah sini.

jemput singgah.
http://belognanabyte.blogspot.com/2013/02/segmen-blogger-i2-sahabat-ku.html

Cik Fie berkata...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-blogger-i2-sahabat-ku.html