Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Jumaat, 18 Januari 2013

Nea lopah & Pangkor

GAMBAR DI AMBIL SEBELUM BERKAYAK



Salam d pagi Jumaat... entri kali ni sedikit mengusik jiwa, sentimental lah pulak. Ini adalah antara kenangan manis semasa Nea lopah berkhidmat di Kementerian Pengajian Tinggi sekitar tahun 2007, nea lopah seronok dapat join kursus ni sebab, berbeza dengan kursus yang biasa nea lopah attend, asyik duduk dalam dewan je. Kursus ni mostly xtvt out door ' team building' bersama rakan2 satu Kementerian. Diorang ni semuanya dari merata ceruk dalam Malaysia. hahahaha....


Nea Lopah berkayak dengan Hafiz dari KPT putrajaya a.k.a kitorng punye urusetia.

SEMUA DAH READY NAK SNORKELING

XTVT EXPLORE PULAU PANGKOR

PESERTA KURSUS ABADIKAN KENANGAN BERSAMA JURULETIH ;)
Pssssttt...kawan2 ada ke kenal dengan sapa2 dlm pic ni?

LARI TOPIK SAT, BOT NI TANGKAP IKAN BILIS... NEA LOPAH JAKUN SEKEJAP SEBAB 1ST TIME TENGOK LIVE. SELALU DUK MAKAN IKAN BILIS JER.

Ada diantara rakan2 yang berkursus ni masih keep in touch, dan kebanyakannya dah loose contact, maklumlah masing2 ada yang dh tukar jabatan, komitmen pun berbagai2 mcm nea lopah. Kununn...

Kalau kawan2 kenal mereka2 yang ada dalam foto kat atas, jgn lupa respond yer. Apapun nea lopah doakan semuanya sihat sejahtera dan sentiasa happy. Amin........


15 ulasan:

Anum berkata...

bestnya

Ratu Hatiku berkata...

bestnya berkayak....dulu masa skolah je merasa kayak nie. skrg nie da takut pulak...

Ayu Lah berkata...

paling minat bab ikan bilis tu....

MizzTina berkata...

sekali je dl g pangkor.. skang teringin nk g lg..

lol, tangkp ikan bilis rupenya.. memula tgk ingat ikan paus.. hahaha

Farah Waheda Wahid berkata...

macam seronok jer tengok? ^_^ memang seronok pun kan?

ashra berkata...

bestnye. saya teringin nak ber kayak.hehe

najwa khatib berkata...

Uish snorkelling tu, smpai skrg x tercapai lg impian nk bersnorkelling, jomla hjung taun ni, hehehe

LiYa HaNiF :: berkata...

klo liya pun jakun gak.. ni 1st time tgk pun hehe

Nurul Aini berkata...

waa...bestnya..hehe.dah pernah pergi tapi saya pergi teluk nipah. Pergi pun sebab nak buat assignment jadi tak ada masa nak bersantai. Snokelling je lepas..berkayak tak..hee..

p/s: jom kita pergi lagi nak..hehe.

nea lopah berkata...

bole2 aini nk sponsor ke?Hehehe

ros_reeza berkata...

Wah bestnya. Tapi Ros ni takut air. Kalau pergi pantai mesti duduk dekat gigi air je. Hihi

ros_reeza berkata...

Wah bestnya. Tapi Ros ni takut air. Kalau pergi pantai mesti duduk dekat gigi air je. Hihi

Cinta Misteri berkata...

owhhh kojer gomen yea lopah..

CiM pown rindu sgttttt..rindu nk berkayak. lama tk berkayak ni. ehemmm ehemmm, percaya tk CiM penah wakil negeri dalam sukma thn....96 ke 97 tk ingat dah

intanfirdaus247 berkata...

syokya lopah....santai2 mata, santai2 minda...best kan

Elfirah LOng berkata...

nak belayar ke mana tu ...mcm kapal TITANIC naik sayap