Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Selasa, 29 Januari 2013

Segmen : JADIKAN FOLLOWERS UNLIMITED by Aimi Rahim


 Tengok tajuk jer dah mcm iklan Celcom gitew! Kalau berminat jomlah support n join segmen adik Aimi Rahim ni. Tengok gambar pada banner tu, comel baju kurung polkadot Aimi. hehehehe... 

Jangan lupa klik DISINI YER!
SELAMAT BERSEGMEN


11 ulasan:

Anum berkata...

selamat bersegmen

Kakzakie berkata...

Yelah... jgn limitkan follower. Selamat bersegmen:)

nea lopah berkata...

Terima kasih!

Hanis Azla berkata...

Salam kenal dan selamat bersegmen juga.. suka tgk doodle tu.. cute sangat..

Kasih Salina berkata...

rasa macam ada juga teringin nak join ni..

Nur Amni berkata...

dari segmen yg same..dah follow sini ..kalau sudi,follow saya balik ..^.^

http://awesome--blogger.blogspot.com/2013/01/segmen-jadikan-followers-unlimited-by.html

Nurul Najihah berkata...

Najihah dtg dr segmen same + follow sinie

nurulnajihahadam.blogspot.com

AimitoSehah berkata...


Hai , terima kasih sebab sudi join segmen pertama saya . Segmen kedua bakal menyusul . Jangan terlepas ye ? Semoga anda menjadi blogger yang bertuah .

Cik Fie berkata...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-jadikan-followers-unlimited.html

Miss Light of Happiness berkata...

Assalamualaikum ,,, Salam Mahabbah ...

Datang singgah dr segmen sama ...

http://misslightofhappiness0210.blogspot.com/2013/02/segmen-jadikan-followers-unlimited-by.html

Done follow sini !! :)

ilalliQa' ... ~ ^^

akmaliyana berkata...

Hye,dari segmen sama.done follow awak.jom follow saye:
http://wootwootdreaming.blogspot.com/2013/01/segmen-jadikan-followers-unlimited-by.html