Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Selasa, 22 Januari 2013

Kerusi Urut Ogawa @ Rezeki Terpijak

 TERIMA KASIH NESTLE !!!!!!!



Perkara ni memang sangat jarang-jarang dan kadang2 berlaku dalam hidup nealopah. Tapi bila dh berlaku tu memang tersangat lah gembira dan seronoknye. Tapi tak tunjuk lah sangat, cool jer. hehehehe... padahal dalam hati gembira sesangat. Nampak gambar kat atas tu... nealopah menang tempat Ketiga contest bersama Nestle... Dapat Kerusi Urut OGAWA syukur alhamdulillah...horreeeyyyyyy!!! (macam tau2 jer nealopah lenguh2 badan hari2 uruskan kerja rumah). 




Cik Bieha rasmi dulu..... 


P/S : Kalau kita selalu mencuba masuk peraduan insyaallah ada lah rezeki kita akhirnya. Yang penting Usaha...dan tawakal.

Current Mood : Nak masuk sebanyak mana peraduan yang ada, termasuk segmen2 blogger. hahahaha..

26 ulasan:

Kakzakie berkata...

Wah... betul-betul rezeki ni. Untunglah boleh urut badan selalu. Tahniah dari kakak:)

Anum berkata...

bestnya
betul tue kalau ada rezeki x ke mana kan

rosniza berkata...

Bestnye dpt kerusi urut ni.Hargenye mahal jugak klu nak beli.Memang beruntung sangat..tahniah..

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

wahhhh rezeki nie...
alhamdulillah, tahniah :)

nea lopah berkata...

Terima Kasih... memang rezeki tak di duga. hehehe

Erna Shafiqah berkata...

wah...murah rezeki akak, thanx follow...kite da follow akak jugak:)

kisah si dairy berkata...

jalan-jalan sni kak

Mrs Lurve berkata...

rezekti btl..tahniah! bestnya

are_lin@yu berkata...

wahh beznya inilah namanya rezeki kan..suka masuk peraduan ka?

nea lopah berkata...

suke jugak..kalau hadiah menarik..hehehe

Azian Elias berkata...

salam kenal..


congratulation..

Kesuma Angsana berkata...

wah tahniah ye !

Chik Att berkata...

waaa ... bestnya

Wak Gelas™ berkata...

bestkan menang peraduan ..,eHHHee

nea lopah berkata...

Seronok Wak...
Terima Kasih Semua!

Mayang ABDUL RAZAK berkata...

wah tahniah kak .. saya x penah menang ape2 contest tau..

kasih Salina berkata...

tahniah, murah rezeki..best juga dapat urut part yg lenguh2..

reyna berkata...

wahh,,tahniah kak,,,dapat hadiah beso tu ,,hee,,

♥ Wina ♥ berkata...

salam kenal :)

wah tahniah..bestnye dapat urut² selalu lepas nie

najwa khatib berkata...

Congrats c.sue =)

Fiza Rahman berkata...

Wah...tahniah.

CeqGu berkata...

wahhhh murah rezki neolopah.... cousin cikgu tu siap menang kete lagi..tiap kali masuk peraduan ajer tentu dia menang.jenuh mintak tips, rahsia katanya hehehe

Tihara berkata...

alhamdulillah, usaha tangga kejayaan tu nealofa..tahniah :)

Dunia Wilma berkata...

Bestnya ^_^ Tahniah Nealopah ^_^

P/S: Maaf...Lewat balas kunjungan Nealopah...Wilma dah jadi follower # 89 ya ^_^

Nurul Aini berkata...

Waaa...tahniah kak..memang sangat bertuah akak..sebab saya jarang nak bertuah dapat hadiah macam tu..hehe..tahniah too adik nabihah juga.

intanfirdaus247 berkata...

LOPAH..TAHNIAH! tetiba tercapslock pulak tulisan..hehe..
mahai kan kalau beli cash kusi ni kan..kira tuah badan la ..tahniah dalink