Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Isnin, 14 Januari 2013

Baru wujud @ Baru Bertemu?

BUTTERSCOTCH DAN ROSE


Hari isnin.... Owwwhhhhh wahai semangat bekerja ke mana kau menghilang, tolonglah kembali ke dalam jasad dan minda ini. 

Nampak tak gambar kat atas tu, semalam Nea lopah pergi menziarah sedara mara kat Pekan. so, depan umah adik ipar tu ada kedai runcit, masuk2 jer kedai tu terus terpandang kat rak roti Gardenia. Ermmmmm.... tak pernah jumpe lagi roti perasa Rose dan Butterscoth ni, biase nye jagung, coklat dan Vanilla jer. sekadar nak bertanya pada kawan2, adakah nea lopah baru jumpe atau perisa ni dah lama wujud nye?

Jemput breakfast semua.. takut sejuk plak nescafe tu. Have a nice day ;)


11 ulasan:

NurSalihah Norman berkata...

saya pun 1st time tgk perisa nie heheheh... sedap ke? btw, thanks sbb sudi jenguk blog saya :)

Kesuma Angsana berkata...

1st time tgk.. mungkin terbaru kot yg ni

intanfirdaus247 berkata...

Salam adikku neolopah..huhuh..ish x pernah ag tgk nih….first time dengar..xkan gardenia hantaq area sana ja kot./..hhuhu…
• Ada lagi stock tu..kak intan juai rm10 ja ..amek untung je untuk duit minyak pi balik amek stock, p balik pos opis dengan parking je..hehe..kalu nak neolopah tambah duit postage je, rm 5…koh koh

Farah Waheda Wahid berkata...

baru bertemu tu rasanya kak... saya dah jumpa rasanya since last year... ^_^

L berkata...

haha. lama dah nih.. ape2pun semoga smgt bekerja.. =)

aTieYusof Family berkata...

hihii..sebenar nya sy pun baru tau kewujudan roti ni..hheehe..yg lain2 tu biasa dah..:)

azieazah berkata...

Tahun lepas lagi dah ada. Perisa baru. Saya kadang2 beli untuk bekal anak bawak pi sekulah.

are_lin@yu berkata...

hehe rasa nya ayu tak pernah rasa lg ;)

Cinta Misteri berkata...

Uittttt ada yg jns mcm ni ker? CiM slalu sarap butterscotch roti potong. Kena cari nieeee

najwa khatib berkata...

kite pn bru tau ad roti grdenia bru ni.. nnti nk crik kt tnjng la kot2 ade.. xpnah jmpe pn.. huhu

Elfirah LOng berkata...

eeeeeeeeeeeee roti jadi topik kak neolopah nie...bagus betui...tapi roti rose tu firah dah makan sedap./.... ber rose2 hati nie