Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Rabu, 30 Januari 2013

Survey Giveaway Nealopah






Hari ni nealopah terfikir nk buat giveaway barang TUPPERWARE (Best tak?) hehehehe. Duk mengemas2 kabinet dapur malam tadi, ada lagi tupperware yang tak pernah guna. So, bolehlah dijadikan hadiah giveaway. Tapi sebab nealopah ni masih baru dalam dunia blogger, follower pun tak ramai. Agak2 nye ada ke yang berminat ? 

Nealopah nak survey dulu. Mana tau dh buat tak ada sambutan, sedih pulak nealopah yang sensitip ni.

Pssssttt : Mintak kawan2 semua bagi pendapat dan cadangan yer. 
Terima Kasih Semua ;)




26 ulasan:

Ayu Lah berkata...

kalau ikut kan adiah tu nmpk macam sesuai lah... buat ler... i sokong n nnt nk join...

nea lopah berkata...

ok Tq!

Anum berkata...

ok je
buat la

NurulMirotic[NSHS] berkata...

Buat aje lah . Nurul sentiasa sokong :)

Kasih Salina berkata...

idea yg bagus tu, suka tgk semangat nea berblogging..yakin pada diri sendiri, insyallah akan ada yg nak join tu nanti..

Aziela berkata...

GA adalah antara cara untuk menaikkan trafik blog. Apa salahnya mencuba kan.

nea lopah berkata...

Tq semua...supportive!

Fiza Rahman berkata...

Buat jer, mesti ada yg join.

Farah Waheda Wahid berkata...

go akak go... saya support... ^_^

nea lopah berkata...

tq support!

Elfirah LOng berkata...

wahhhhhhh seronoknya.....adakah set tupperware yg hadiah utama thn 2012....ooooo tidakkkk

nea lopah berkata...

Ooooooo Tidakkk jugakkkk! set freezer mate hak milik kekal ku!

CeqGu berkata...

sape la yg tak mau hadiah tu neo lopah.....kalau tak der orang nak bak sini bagi cikgu hehehe...

nea lopah berkata...

Tq cikgu:-)

ANIM berkata...

boleh kak join sama...hadiah yg memikat hati, hee

nabila biela berkata...

akak..buatlah..sy nak join..jgnlah sdey2..hehe..sy kn ade...^^

rohayu osman berkata...

buat je.. In Sha Allah ade yg joint.. hadiah best lak tue..

nea lopah berkata...

Tq fren bg support...surirumah msti suke tupperware!

Nurul Aini berkata...

Hehe..boleh je kak..boleh tambah kenalan dan tambahan follower..Kita buat duo giveaway lah kak..hehe.

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ berkata...

Hai sis..macam best je ni..boleh tambah koleksi Tupperware :)

Tihara berkata...

permulaan ni buat je, dulu akk mula2 buat GA penah belas2 orang je join tapi on kan je lah :)

Wak Gelas™ berkata...

nnti kalo makk dh fofuler jgn lupe wak pulakk yee.. eehhHee

IndaMarya berkata...

salam kenal, I love yr header comeinya that girl, and ish sora Anuar Zain tu best..buat je apa u intend to do.sure will support.

Masya berkata...

assalamualaikum.. salam kenal neo lopah.. balas blk kunjungan awak... tq dan salam kenal juga... tanjat gegirl tau... nama ala² neolofa hihihihihi.... kalau hadiah menarik ada kesempatan say nak join jugak GA Tupperware ni... kan.. kan.. tanda sokongan...

ros_reeza berkata...

cepat buat.. hihi.. memang tak boleh dengar pasal tupperware ni.. muahahha

Mimi Azirah berkata...

wat la...sokong je